Ana Sayfa » Güncel
Azaklıoğlu Vakfı'nın Mutlu Günü
24 Haziran 2013 Pazartesi 13:52
İstanbul'da kurulu olan Azaklıoğlu Necati Bay Vakfı mezunlarını teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Vakfın Aksaray’da bulunan merkezinde Pazar sabahı yapılan kahvaltılı toplantıya katılan davetliler ile mezun olan öğrenciler hep birlikte olmanın hazzını yaşarken, mezunlar vakıftan ve arkadaşlarından ayrı kalacaklarının hüznünü yaşadılar.

 

 

Kahvaltı sonrası yapılan belge takdiminde konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Necati Bay öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Bay konuşmasında “Sizlerle burs vesilesi ile tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Bu süre zarfında sizlerle ve arkadaşlarınızla güzel günler geçirdik. Okullarınızı bitirerek yeni bir döneme adım attınız. Konularınızda uzmanlaşmanızı ve mümkünse iyi birer bilim adamı olmanız bizleri mutlu edecektir. Katıldığınız için sizlere, değerli misafirlerimize ve vakıf yöneticilerime teşekkür ederim” dedi.

 

 

Vakıf merkezinde yapılan kahvaltılı toplantıya Prof. Dr. Mustafa Turan, Prof. Dr. Mustafa Nutku, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Beylikdüzü Giresunlular Derneği Başkanı ve Vakıfın Mütevelli üyesi İhsan Yüksel, Avrasyabir Vakfı Genel Müdürü Suat Gün, Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu ve Gazeteci Yazar Orhan Kiverlioğlu gibi davetliler katılarak öğrencilerin belgesini takdim ettiler.

Törene katılan davetliler ve mezunlar toplantı sonrası günün anısı için toplu fotoğraf çektirdiler. 



Kaynak: bulancakmedya Etiketler : Azaklıoğlu, Vakfı'nın, Mutlu, Günü,


Bu Haber Toplam 8850 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: