Ana Sayfa » Siyaset
Aytekin Şenlikoğlu Gaziler Mahallesinde
21 Aralık 2018 Cuma 19:57


 

 

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayımız Aytekin Şenlikoğlu, Gaziler Mahallesi esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Belediye Başkan Adayımız Aytekin Şenlikoğlu, “Mahallerimizi geziyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gidilmemiş mahalle, çalmadık kapı, sıkılmamış el bırakmıyoruz” dedi.

Halkın beklentilerini dinleyerek sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Belediye Başkan Adayımız Şenlikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra tespit ettikleri sorunların tamamını kısa sürede çözeceklerinin sözünü verdi.

“Vatandaşımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız “ diyen Şenlikoğlu konuşmasında şunları kaydetti;

“Mahallelerimizi ziyaret ediyor, halkımızla sohbet etme imkânı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında hemşerilerimize projelerimizi, hedeflerimizi ve yapılacak çalışmalarımızı anlatıyoruz. Bu görüşmelerimiz esnasında halkımızın duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de ziyadesiyle görmüş oluyoruz. Biz halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak yapıyoruz ve halkımızdan da bunun karşılığını en iyi şekilde gittiğimiz her yerde görüyoruz. Buda bizlere yetiyor. Biz halkımızın bize olan güvenini şimdiye kadar hiç boşa çıkarmadık, bundan sonra da çıkarmayacağız. İnşallah yerel yönetimde İlimizi AK Belediyecilikle buluşturacak ve AK Parti’nin belediyecilikteki farkını hemşerilerimize yaşatacağız.”

AK Parti ile Türkiye’de yakalanan Belediyecilik başarısının asla tesadüf olmadığının altını çizen Şenlikoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilik anlayışı ve gerçekleştirdiği reformlar bizlere siyasi hayatımızda hep ışık tutmuştur. Partimizin ülkemize getirdiği hizmet yeniliklerinde asıl olan hep zamana ve mekâna uygun bir planlama anlayışıdır. Uygulayıcı ve disiplinden taviz vermeyen yönetim anlayışıdır. Katılımcı ve istişareli bir yönetim şeklidir. Dünyada ihtiyaçlar sürekli değişirken, Ülkemiz ve Şehrimizde de ihtiyaçlar haliyle değişiyor. Yani zamana ve mekâna göre dönüşüme ihtiyaç duyuyor.

AK Parti Belediyelerinin Türkiye’de icraat ve hizmetleriyle modern belediyeciliğe dönüşlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirirken, son 10 yılda maalesef Giresun’da bu sistem uygulanamadı. Vatandaşımız, yeniliğe ve dönüşüme artık çok net ihtiyaç duyuyor. Mevcut yönetimle de bunu imkânsız görüyor. AK Parti ile hamdolsun imkânsız diye bir şey yok. Bizler her zaman imkânsız denilenleri gerçeklere dönüştürmüş bir partiyiz. Bunun için sorumluluk aldık. Artık Giresun için hayal ve umut dağıtma dönemlerinin bittiği çok net olarak görülmüştür. Memleketimizi ayağa kaldıracak hizmetleri bir an önce hayata geçirmek, bu şehir için esas olanıdır. Hem siyasi, hem de belediyecilik geçmişimiz en büyük referansımızdır” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayımız Aytekin Şenlikoğlu’nun yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri de, Başkan Adayımız Şenlikoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar  dilediler.

 

AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANLIĞI

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5491 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: