Ana Sayfa » GİRESUN
Aytekin Geçgel Protokole Yemek Verdi
19 Aralık 2015 Cumartesi 17:11


  

 

Giresun Protokolü Başkan Geçgelin Yemeğinde Güce’de Bir Araya Geldi

GÜCE(Hayri BAHADIR) Giresun Protokolü Başkan Geçgelin Yemeğinde Güce’de Bir Araya Geldi.

 Giresun İl Protokolü,Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’in Yemeğinde Güce’de Bir Araya Geldi.

  Giresun Valisi Hasan Karahan ve beraberindeki heyetle birlikte Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’in düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı.

   Güce Belediyesinin düzenlemiş olduğu yemek programına beraberindeki daire amirleri ile birlikte gelen Vali Hasan Karahan,Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu,Belediye Başkanı Aytekin Geçgel,Garnizon Komutanı Astsb.Başçvş.Salim Asydoğdu,Emniyet Amiri Ferit Öge , İl Genel Meclis Üyesi İdris Bahadır ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet salih Bal tarafından İlçe girişinde karşılandı.

  Vali Hasan Karahan,il ve ilçe protokolü ile birlikte öğle yemeği yiyip bir süre sohbet etti.

 Başkan Geçgel, bu tür organizasyonların ilçede birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiğini ve kurumlar arası ilişkileri güçlendirdiğini belirtti.

Geçgel daha sonra belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Yemeğin ardından ilçenin sorunları görüşülerek çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra Vali Karahan ve beraberindekiler ilçede inşaatı devam eden projeleri gezdiler.

  GüceBelediye Başkanı Aytekin Geçgel’in  özel bir resteurantta  vermiş olduğu kaynaşma yemeğine Giresun Valisi Hasan Karahan,Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu,İl Alay Komutan V.Jandarma Albay Sarıkaya,İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,İl Müftüsü Muhittin Oral,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut,İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal,KYK İl Müdürü Fethi Elmas,Göç İl Müdürü Tuncay Muhammet Arışan,İl Afet Müdürü Halil Topatan,İl Gıda Tarım ve  Hayvancılık  Müdürü Dr.Muhammet Angın,DSİ İl Şube Müdürü Mehmet Geldi,Güce Garnizon Komutanı Salim Aydoğdu ,Güce İlçe Müftüsü Mustafa Kayış  İl Genel Meclis Üyesi İdris Bahadır ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Salih Bal katıldı.

 

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6788 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: