Ana Sayfa » Dernekler
Ayşe Tunalı Beykoz İl Dernekleri Birliği Toplantı
11 Ocak 2018 Perşembe 23:22


Ayşe Tunalı Beykoz İl  Dernekleri Birliği Toplantısında

 

Beykoz İlk Dernekler Birliği’nin 2018 yılı ilk toplantısı 9 Ocak 2018 Salı günü akşamı Beykozlu Giresunlular Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Yönetim kurulu üyeleri Hayrullah Usta, Gökhan Taneri Vural, Hasan Karakaya, Fuat Kuş, Ahmet Okumuş, Hüseyin Kuruderi, Aysel Kınalı, Abdullah Öner Meral ve Demet Yeşilbaşı’nda hazır bulunduğu toplantıda Beykozlu Giresunlular Derneği il dernek başkanlarını lahana çorbası, fasulye turşusu, lahana sarması ve mısır ekmeği ikramının yapıldığı akşam yemeği ile ağırladı.

 

Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Ali Bilir, Giresunlular Sanat ve Halk Müziği Korosu için ortak çalışma yürütükleri Acarkent Musiki Cemiyeti Başkanı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Tunalı’yı da toplantıya davet ederek il dernek başkanları ile tanıştırdı.

 

İl dernek başkanları ile tanışmaktan çok memnun olduğunu ifade eden Ayşe Tunalı “Musiki Cemiyeti olmamız nedeniyle sanata yönelik yatırımlar ve çalışmalar yapıyoruz. Beykozlu Giresunlular Derneği ile yaptığımız ortak çalışmayı tüm derneklerimizle yapmayı isteriz. Beykoz’daki okullarda müzik odaları projemizi yürütüyoruz. Derneklerimizden bu konuda bize yardımcı olmalarını arzu ederim.” dedi.

 

Yapılan ikram ve tanışmanın ardından İl dernek başkanları “İmar bilgilendirme çalışması, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan Yöresel Lezzetler etkinliği, birliğe yeni müracatların değerlendirilmesi ve iletişim sistemi” gündemi ile ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi.

 

Ziya Emik’in (Erzurum) başkanlığını yürüttüğü Beykoz İl Dernekler Birliğinin 2018 Ocak ayı toplantısına Ozan Derviş (Basın sözcüsü), Mustafa Demir (Sivas), Mehmet Uzun (Artvin), Ali Bilir (Giresun), Bilak Karabacak (Çankırı), Ali Kemal Kılıç (Batum Havalisi), Çemal Çolak (Siyad), Ömer Altun (Samsun), Salih Kılıç (Bayburt), Erdal Uzuner (Trabzon), İbrahim Aldemir (Ordu), Ergun Kartal (Kasder) ve Tahir Soylu (Gümüşhane) katıldı.

 

 

Abdullah Öner Meral

Giresun Medya Platformu



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5419 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: