Ana Sayfa » Duyurular
Aykut Gezmiş,Tekstilcileri Dinledi
21 Şubat 2011 Pazartesi 23:41
CHP Giresun Milletvekili Aday Adayı Aykut Gezmiş, toplumun her kesimi ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor, sorunları dinleyip çözüm önerilerini paylaşıyor.

Parti örgütlerini, sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını, çarşıyı, pazarı gezen Aykut Gezmiş, önceki gün de Çanakçı’da faaliyet gösteren ‘Çanakçı Tekstil Atölyesi’ni ziyaret ederek işletme sahibi Yaşar Kırımlı ve 100 çalışanı görüştü.

Kırımlı, ilçenin tek ve ilk tekstil atölyesini kurmaktan mutlu olduğunu ancak ekonomik sıkıntılar yaşadıklarını, vergi, kira, sigorta gibi ödemelerden dolayı zorlandıklarını söyledi. Tekstil emekçileri de Aykut Gezmiş’in ziyaretinden mutlu olduklarını belirterek milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

CHP Giresun Milletvekili Aday Adayı Gezmiş, Yaşar Kırımlı’yı ilçeye böylesi bir tesis kazandırdığı işsizliğin yoğun olduğu bugünlerde 100 kişiye ekmek kapısı açtığı için de kutladı.

Gezmiş, Türkiye’de bütün emekçilerin zor şartlarda ve az para ile çalıştıklarını bildiğini ifade ederek “Ben de bir işadamıyım, vergi yükünün, sigorta priminin ağırlığını bilmekteyim. Günümüzde işverenler de çalışanlar da kendilerine göre sorunlar yaşıyorlar. Bizim amacımız halkın iktidarını kurarak sorunları emekçilerin lehine çözmektir. O nedenle CHP iktidar bizler de milletvekili olalım istiyoruz. Sizler de biliyorsunuz ki hizmetin yolu siyasetten geçiyor, özellikle emekçinin sorununa çare siyasetten geçiyor. Biz üreticinin, çiftçinin, köylünün, esnafın sorunlarını çözecek projeler hazırlıyoruz. Umarım hep birlikte el ele verir, önümüzdeki genel seçimde sorunlarımızı çözecek CHP iktidarını kurarız” dedi.

Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Selahattin Ay, Necmi Sıbıç, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Türker Salbacak ile Talip Dervişoğlu yer aldı.

 WWW.AYKUTGEZMIS.COM AÇILDI

CHP Giresun Milletvekili Aday Adayı Aykut Gezmiş internet sitesi kurarak halkla iletişimde yeni bir sayfa açtı.

“Çıkış noktamız toplumdur, halktır, insandır”  diyen Aykut Gezmiş hakkın, hukukun, özgürlüğün, emeğin, barışın, kültürün ve insanca yaşamanın mücadelesini verdiği belirtti.

************************

CHP Piraziz ve Güce İlçe Örgütlerini ziyaret eden milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş yoğun ilgiyle karşılandı

Gezmiş’in çözüm önerileri

Umutları çoğaltıyor

           Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş ilçe gezilerini sürdürüyor.

Önceki gün CHP Piraziz ve Güce İlçe Örgütlerini ziyaret ederek başkan, yönetici ve üyelerle bir araya gelen İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, “Gündemimizde adayların nasıl belirleneceğinden ziyade halkın iktidarında neler yapacağımızı, sorunlara yönelik projelerimizi anlatmak var” dedi.

Piraziz’de İlçe Başkanı Nezir Kelleci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin yanı sıra Piraziz İl Genel Meclisi Üyesi Köksal Özdemir tarafından karşılanan Aykut Gezmiş, burada yaptığı konuşmada, hiç durmaksızın çalışmak gerektiğinin altını çizerek, “Ben sizlerden aldığım güçle yola çıktım. Kötü giden dışa bağımlı ekonomiyi düzeltmeye, dış borcu ve cari açığı kapatmak için mücadele etmeye talibim” dedi.

İlçe Başkanı Nezir Kelleci de, “Bizler tehlikenin farkındayız, partimizin iktidar olması için elimizden gelen gayreti gösteriyor, çalışıyoruz. Sizleri destekliyoruz, başarılar diliyoruz” ifadesini kullandı.

SÜPER TEŞVİKLE KALKINACAĞIZ

CHP Güce İlçe Örgütü’nü de ziyaret eden milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, burada yaptığı konuşmada da işsizliğin en büyük sorun olduğunun altını çizdi ve “Fındık mamullerinin üretimine yönelik süper teşvik uygulamasını hayata geçireceğiz. Böylece hem fındığa katma değer sağlamış olacağız, hem de işsizliğe çözüm bulmuş, ilimizin, bölgemizin kalkınmasına katkı sunmuş olacağız” dedi.

GÖÇ, AKP’NİN KÖTÜ KARNESİNİN BELGESİDİR

Giresun’da işsizlikten dolayı çok fazla göç yaşandığına da vurgu yapan Gezmiş, “520 bin olan nüfus 420 bine düştü. Bu AKP’nin kötü karnesinin belgesidir” ifadesini kullandı.

                Güce İlçe Başkanı Bilal Yılmaz da, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Güce’ye gelmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun ziyareti bizleri çok sevindirdi, bize moral oldu” diyerek Gezmiş’i desteklediklerini belirterek, milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Aykut Gezmiş’in ziyaretlerine CHP İl Başkan yardımcıları Selahattin Ay ve Necmi Sıbıç ile İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz,  İl Genel Meclis Üyesi Türker Salbacak ve Talip Dervişoğlu da katıldı.



Etiketler : Aykut, Gezmiş,Tekstilcileri, Dinledi,


Bu Haber Toplam 8370 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: