Ana Sayfa » Duyurular
Aykut Gezmiş, GZO'yu Ziyaret Etti
15 Şubat 2011 Salı 15:43
CHP Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş toplumun her kesimine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Gezmİş’İn GZO’yu zİyaretİnde fIndIk konuşuldu

AKBAŞLI: Memleketin ve üreticinin sorunlarına ciddi çözümler bulmaya çalıştığınıza inanıyoruz.

GEZMİŞ: Fındığa dayalı sanayiyi destekleyeceğiz. Fındık Borsası’nı Karadeniz’e kuracağız. Giresun lobisi oluşturacağız.

CHP Giresun milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş STK’larla ve halkla buluşma ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Ziyaret programı çerçevesinde Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı ve yöneticilerle bir araya gelen Gezmiş, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Beraberinde CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Necmi Sıbıç, Selahattin Ay, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz ile üyeler Mehmet Aksu ve Türker Salbacak’la birlikte Ziraat Odası’nı ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı Gezmiş, fındığın tanıtımında odanın çok büyük rolü olduğunun altını çizerek, “Oda başkanlığına yeniden seçilmiş olmanızdan mutlu olduk, fındığın da, üreticinin de sizin bilginize, tecrübenize ihtiyacı var” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren GZO Başkanı Özer Akbaşlı, CHP’nin 9 ayrı bölgede kurduğu Tarım Komisyonu’na katıldığını, bundan mutluluk duyduğunu belirterek, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bizleri ziyaret etmesi sevinç yarattı. Biz bütün siyasilere eşit mesafedeyiz. Odamız yönetiminde ve üyelerimiz arasında her partiye, her görüşe mensup arkadaşlarımız var. Biz aslında bir çiftçi topluluğuyuz.

Çalışmalarınıza baktığımda parti olarak da, şahıs olarak da fındığa, üreticiye değer veriyor ve sorunları ciddiyetle çözmek istorsunuz. Bu memleketin sorunlarını, sıkıntılarını bilenlerdensiniz.

 Umarım bu bilgi birikiminiz ve çalışkanlığınızla Meclis’te yerinizi alırsınız, Giresun menfaatleri doğrultusunda beklentilere cevap verirsiniz. Size başarılar diliyorum.” dedi.

Oda yönetircilerinin yanı sıra Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Yılmazdemir’in de bulunduğu ziyarette konuşan CHP milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, Giresun’dan göçü durdurmak, hatta tersine çevirmek için fındığa dayalı sanayinin mutlaka desteklenmesi gerektiğini belirterek, “CHP iktidarında bunu hayata geçireceğiz, fındığı destekleyeceğiz.  Fındık Borsası’nı Karadeniz’e kurarak, Giresun’u gerçek anlamda fındığın başkenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Gezmiş, Giresun’un menfaatleri doğrultusunda, faydalı işler yapmaktan, Giresun lobisini oluşturmaktan, şehre hedefler koymaktan, ortak aklı hayata geçirmekten yana olduğunun altını çizerek de, fındığın hak ettiği değeri bulması, Fiskobirlik’in de fındığı ve üreticiyi destekleyen şekilde aktif hale getirilmesi için çaba harcayacağını, proje üreteceğini söyledi.

Genel sorunlara ilişkin de görüş belirten İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, Giresun’un gelişmesi için öncelikle OR-Gİ havaalanının yapılmasının; yayla ve deniz turizminin geliştirilmesinin, işsizliğin önlenmesi için gerekli yatırımların yapılmasının şart olduğunu dile getirerek, “Bu yöndeki çalışmalar göçün de önüne geçecektir. Biz CHP iktidarında bu hizmetleri hayata geçirecek, Giresun’un kalkınmasını halkımızın mutlu yaşamasını sağlayacağız” dedi.

 

 

 



Etiketler : Aykut, Gezmiş,, GZO'yu, Ziyaret, Etti,


Bu Haber Toplam 8231 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: