Ana Sayfa » Spor
Aydınderespor 4-0 Batlamaspor
10 Nisan 2016 Pazar 17:24


 Aydınderespor 4-0 Batlamaspor

Giresun 2. Amatör B Grubu'nda 4. hafta karşılaşmalarında Aydınderespor Batlamaspor ile karşı karşıya geldi.

Cumartesi Saat 16:00 da Bulancak Ek Saha' da oynanan karşılaşmada Aydınderespor Erdal Karahasan'ın 3 gol atarak hat trick yaptığı ve Hüseyin Kasap'ın (1) gölüyle karşılaşmadan 4-0 üstün ayrıldı.

Bu sonuçla Aydınderespor puanını 9' a çıkarırken 1 maç eksiği olan Batlamaspor 6 puanda kaldı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Aydınderespor Başkanı Özal Karahasan bizim hayati bir maç dediğimiz maçı böyle farkla kazanmamız çok büyük mutluluk, artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz çok daha dikkatli olup önümüzdeki maçları kazanıp grubu en iyi sırada bitirip hedefimize ulaşmak istiyoruz diye konuştu.

Başkan açıklamasının devamında, Bulancak ve Giresun'lu esnaflarımızın henüz yeni kurulan Aydınderespor'a hem maddi hemde manevi desteği esirgemediklerini ifade eden Başkan Karahasan Aydınderespor U-13 takımı için sponsor desteğine ihtiyaç olduğunu, özellikle Aydındereli işadamlarımızdan Beldemizin takımı Aydınderespor'a gerekli desteği vermeye davet ediyorum diye konuştu.

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8024 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: