Ana Sayfa » Güncel
Aydındere Ortaokulu Sil Baştan
10 Şubat 2016 Çarşamba 17:46


 Aydındere Ortaokulu Sil Baştan Yenilendi

İlk ve Ortaöğretim okullarının “2015-2016 Eğitim-öğretim yılı”  yarı yıl tatiline girmesinin ardından, Aydındere Ortaokulu’nda hummalı bir çalışma başlatıldı.

2. Yarı Eğitim-Öğretim Yılına, sil baştan yenilenerek girilen okula, 4 branş öğretmeninin de atamaları yapıldı.

Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir konu ile ilgili açıklama yaptı: Başkan Demir’in açıklaması; “Talep ve çalışmalarımız sonucunda, Ortaokulumuzun elektrik tesisatı tamamen yenilendi. İç boyası, çoğu yer yağlı boya olmak üzere yapıldı. Okulumuzun masa ve sıraları tamamen yenilendi, Akıllı tahtaları da bu döneme yetiştirildi. Okulumuzun en önemli eksiği olan, 4 branş öğretmenimizin atamaları gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Demir açıklamasının devamında; “Okulumuzun eksiklerinin giderilmesi için hassasiyet gösteren, başta İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, yine bu hizmetlerde emeği geçen, Ak Parti Bulancak İlçe Başkanım İbrahim Akoğlu’na, okul müdürümüze, öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerine, velhasıl emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah (cc) hepsinden razı olsun.”

Kahraman Memiş / Aydindere.com



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Hakan, ÖzbayAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 5171 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: