Ana Sayfa » Güncel
AY YILDIZA SARILANLAR, BU VATAN SİZE MİNNETTAR
22 Ocak 2017 Pazar 21:42


 AY YILDIZA SARILANLAR, BU VATAN SİZE MİNNETTAR

Giresun Medya Platformu, Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit  düşen Giresun Alucra Alçiçek köyünden P.Uzman Çavuş Emre Doruk şehadet şerbetini içmiştir

Ülkemizin güvenliğini sağlamak ve ülkemize dönük her türlü tehdidi ortadan kaldırmak maksadıyla Suriye’de yürüyen  operasyonda kahramanca mücadele eden askerlerimize karşı yapılan bombalı saldırı bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğdu, yüreklerimiz dağlandı. Bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına başsağlığı, yaralanan kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar temenni ediyoruz.

Giresun Uşakları Osmanlı-Rus Savaşı, Osmanlı-Yunan Savaşı, Balkan Savaşı, Trablusgarp Savaşı, Birinci Dünya Savaşı, İstiklal Savaşı, Kore Savaşı, İç İsyanlar, görev şehitleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Şehitleri ile Milli Mücadele ve ülke menfaatleri söz konusu olduğunda geçmişten bugüne vatan ve bayrak diyerek canlarını vermiştir.

Giresun, kurtuluş mücadelesinde Türkiye ve dünyaya örnek olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızdan emanet aldığımız bu ruhla ülke menfaatleri konularında birlikte olmaya özen göstermekte ve görev beklemektedir.

Giresun Uşakları olarak, eskiden olduğu gibi bugün de,  devletimizin, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer aldığımızı ve vatan için canımızı feda edeceğimizi beyan ederiz.

Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, yakınlarına, Giresun ve Alucra camiasına Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Gazilerimize de acil şifalar dileriz

PROGRAM

Not.Fırat Kalkanı operasyonunda Suriye Elbab ta şehit düşen P.Uzm.Çvş Emre Doruk' un cenazesi Cumartesi sabah 9.00 da Gaziantep'ten Giresun a doğru hareket edecek havaalanında karşılama töreni yapıldıktan sonra Alucra devlet hastanesi morguna emanet edilip pazar günü Alucra merkez Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Akçiçek köyünde son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Cumartesi saat 16.00’da Alucra Vakfı tarafından Sütlüce’den otobüs kaldırılacaktır

GİRESUN MEDYA PLATFORMU YÖNETİM KURULU

BAŞKAN SADİ TOYGAR



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6274 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: