Ana Sayfa » Dernekler
ATAŞEHİR GİRESUNLULAR TAM GAZ
27 Nisan 2020 Pazartesi 23:25


ATAŞEHİR GİRESUNLULAR TAM GAZ

Ülkemizde yaklaşık 50 gündür  baş gösteren Corona virüs (COVİT 19) Pandemisi sürecinde ve vede Mübarek Ramazan-ı şerifin başlamasıyla Ataşehirde Kızılay Şubesiyle beraber mahalle mahalle sokak sokak  ihtiyaç sahiplerine destek oluyorlar.

Dernek başkanı Fatih Yelekoğlu  ve ekibi Gıda kolisi ve sıcak Pide dağıtımı yapıyorlar,

Başkan”YELEKOĞLU” Özelikle Ekonomik sıkıntı çeken birçok vatandaşın olduğunu görüyoruz sahada bizlerde elimizden geldiği kadar Kızılay şubemizle beraber yardımlarımızı yapıyoruz bir zat vatandaşın adresine gidiyoruz. İnşallah bu zor  günler geçer bizler ülke olarak feraha ereriz derken. Bizler dernek olarak bilindiği gibi Ramazan ayında her akşam iftar ikramı yapıyorduk bu yıl böyle oldu mecburen sağlık yönünden diye konuştu.

Bizlerde Gazete olarak Giresunun Gurbet eldeki Atom Karıncası Fatih Yelekoğlu ve ekibine kutlar gayretlerinin devamını dileriz.

Haber: Aydın Kömürcü

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 6791 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: