Ana Sayfa » Dernekler
ATAŞEHİR GİRESUNLULAR DERNEĞİ RAMAZAN ÇADIRI KURUYOR
04 Mayıs 2018 Cuma 22:48


 

ATAŞEHİR GİRESUNLULAR DERNEĞİ RAMAZAN ÇADIRI KURUYOR

DERNEK, RAMAZAN AYI BOYUNCA HER AKŞAM HEMŞERİLERİNİ BULUŞTURACAK

Ataşehir Giresunlular Derneği, İstanbul'un en gözde ilçesi Ataşehir’de yaşayan Giresunluların dayanışması, kaynaşması ve söz sahibi olması adına sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ederken, İstanbul ve İlçenin en güçlü, en faal sivil toplum kuruluşu içerisinde yer alıyor.

Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, kurucu Başkanımız Gürbüz Ekinci’nin 10 yıl evvel başlattığı ve derneğimizin geleneksel hale getirdiği ‘’Ramazan iftar sofralarının’’ Dernek yöneticilerinin ve bünyesindeki iş adamlarının desteği ile İçerenköy meydanında kuracakları Ramazan çadırında Ramazan ayı boyunca her akşam iftar yemeği vermek için hazır olduklarını belirtti.

Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı birliğimizin manevi duygularımızın zirve yaptığı aylardandır. Bu ülkenin ve bölgemizin birliği beraberliği geleceğine her birimizin sahip çıkması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Giresunlular olarak biz büyük aileyiz, kardeşliğin ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, Nasip olursa Ramazan ayında hep birlikte bir araya geleceğiz, geleneksel hale gelen bu iftar sofralarının oluşmasında emeği geçen hayırsever iş adamlarımız olmaz üzere ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 250 bin kişilik yemeğimizi, yine organize edeceğimiz erzak paketleri ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya gayret edeceğiz.Ayrıca bu sene sahur programlarımızda olacak olup, iftar soframıza yalnız Giresunlu hemşerilerimiz değil,  sofralarımız herkese açıktır Ramazanın hayırla geçmesini, hemşerilerimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5898 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: