Ana Sayfa » Güncel
ARSLAN, BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İ RAHMET VE
04 Nisan 2018 Çarşamba 23:20


 

 


ARSLAN, BAŞBUĞTÜRKEŞ’İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM

 
 
 

Alparslan Türkeş’in Türkiye’nin ender yetiştirdiği liderlerden biri olduğunu vurgulayan ARSLAN, mesajında şunları kaydetti:

“Çizdiği yolda kararlı, istikrarlı ve doğru inançlı bir politika sergileyen liderimiz Alparslan Türkeş’in vefatıyla ülkemiz çok şey kaybetmiştir. Yıllar önce ortaya koyduğu ilkeleri ile günümüzde de ona ne kadar ihtiyaç duyulduğunun bir göstergesidir. Ülkemize sayısız katkı ve faydalar sağlayan, Türkiye Cumhuriyetinin ender şahsiyetlerinden biri olan Alparslan Türkeş, vefatı ile hepimizin yüreğinde derin yaralar açmıştır.Milyonlarca Ülkücü, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in izinde,liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ’nin “Lider Ülke Türkiye” Hedefi doğrultusunda yılmadan eşsiz bir azimle ilerlemektedir.Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in Ebedi Yolculuğuna Uğurlandığı bir 4 Nisan’a Daha Ulaşmanın Hüznü İçerisinde, Bu Kutlu Davaya Can Vererek Ebediyete İntikal Eden Binlerce Şehidimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıyorum'' dedi.

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 7435 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: