Ana Sayfa » Duyurular
Arnavutköy'de Giresunlular Gecesi
29 Haziran 2012 Cuma 09:24
Uluslararası Arnavutköy Kültür Sanat Festivali'nin 12. gün programına Giresunlular Gecesi damgasını vurdu.

Arnavutköy Giresunlular Derneği'nden Kültür Gecesi

 

GİRFED Başkanı Hasan Turan ve Dernek Başkanı Ahmet Karasakal, 6. Feshane Giresun Günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve Arnavutköy'deki Giresunlulara verdiği destekten dolayı Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı'ya "serenti ve plaket" verdiler. 

Uluslararası Arnavutköy Kültür Sanat Festivali'nin 12. gün programına Giresunlular Gecesi damgasını vurdu.

Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Alucra'lı hemşerimiz Arif DEDE ve bir grup eğitimci bu güzel proğrama katılarak hemşerilerine destek verdi.

Bol kemençe ve horonları eşliğinde başlayan Giresunlular Gecesi, yöresel sanatçıların şarkılarıyla devam etti.

 

Giresunlular Gecesine; Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Siyasi Parti Temsilcileri, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (GİRFED) Başkanı Hasan Turan, www.vatangiresun.com un kurucusu Nuri Yılmaz, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gece, Giresun halk oyunları ekibinin yapmış olduğu kemençe ile horon gösterisi Giresunlulara ve festival katılımcılarına eğlenceli saatler yaşattı. Festival de bir konuşma yapan Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya düzenlenen festival nedeniyle teşekkür etti. Belediye Başkanı Haşim Baltacı da derneğin çalışmaları nedeniyle, Dernek Başkanı Ahmet Karasakal plaket sundu.

Yöresel sanatçıların sahne aldığı gecede, Ağasarlı Zehra söylediği Türküler ile Giresunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.



Etiketler : Arnavutköy'de, Giresunlular, Gecesi,


Bu Haber Toplam 11500 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: