Ana Sayfa
Alucra Vakfı Terörü Kınadı
27 Nisan 2010 Salı 21:40
Alucra Vakfı Gençlik Komitesi Dereli ilçemizin Tamdere köyünde meydana gelen alçak saldırıyı kınadı.

Alucra Vakfı Gençlik Komitesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

   "Dün ilimizin Giresun'un Dereli ilçesinde meydana gelen hain ve alçak saldırıda şehit olan askerimiz ve yaralılarımız bizleri derinden üzmüştür. Yapılan bu saldırıyı binlerce yıl bu ülkede  barış içerisinde kardeşçe yaşayan insanları birbirine karşı kışkırtmaya yönelik provakatif bir eylem olarak değerlendirnekteyiz.

   Bu eylemi gerçekleştiren şeref yoksunu insanlar şunu bilmelidir ki bu toprakların her bir karışına kanını, canını veren insanlar ve onların evlatları, torunları olarak bizler böyle üç beş çapulcuya meydan vermeyeceğiz! Bizler herşeye rağmen geçirdiğimiz şu kritik dönemde sağduymuzu elden bırakmayacağız. Bu hain saldırıyı gerçekleştiren çapulcular en kısa sürede yakalanıp, Türk Mahkemelerinde gerekli cezayı alacaklarından şüphemiz yoktur.

   Birkez daha Alucra Vakfı Gençlik Komitesi olarak hain ve alçak saldırıyı nefretle kınayarak tüm milletimize başsağlığı, şehidimiz Ahmet Eryılmaz'a Allah'tan rahmet,ailesine ve çocuklarına sabır, yaralı askerlerimiz Erdem Ay ve Osman Kaya'ya Allah'tan acil şifalar diliyoruz."(Zeki AL)

Alucra Vakfı Gençlik Komitesi

     Yönetim Kurulu



Etiketler : Alucra, Vakfı, Terörü, Kınadı,


Bu Haber Toplam 5877 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: