Ana Sayfa » Güncel
ALUCRA VAKFI BU ZOR SÜRÇTE HEMŞERİLERİNİN YANINDA
29 Mart 2020 Pazar 17:58


 Alucra Vakfından Türkiyenin ve dünyanın içinde bulunduğu bu zor günde Hemşerilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Bu Bağlamda Vakıf Başkanı Süleyman Baba yaptığı açıklama şu şekilde

Değerli hemşerilerim;

Öncelikle hepinize en kalbi ve içten duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım.

Tüm insanlığın tarih boyunca verdiği en ağır imtihanlardan birini yaşadığımız bu zor süreçten, Rabbimin bizleri bir an önce kurtarmasını ve insanlığı selamete ulaştırmasını temenni ediyorum. Korona virüsle mücadelede başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere devletimizin yetkili tüm kurumları alınması gereken tüm önlemleri almaktadırlar. Ayrıca bu süreçte değerli sağlık çalışanlarımız da tam bir fedakarlık örneği sergileyerek insanlarımıza hizmet etmektedirler. Bizlere düşen görev ise Dünya’da ve ülkemizde etkili olan Korona virüs salgını ile ilgili alınan kararlara ve tedbirlere eksiksiz bir şekilde uymaktır. Zira Korona virüs ile verilen mücadele ve alınan tedbirler hepimizin sağlığı, huzuru, güvenliği ve mutlu geleceğimiz içindir. Unutmayalım ki tedbiri almak bizden, takdir Cenabı

 Allah'tandır.

Değerli hemşerilerim, özellikle risk grubunda olan 65 yaş ve üstü büyüklerimiz, kronik sağlık sorunu olan hemşerilerimiz evden çıkmamaya dikkat etmeli, temin edilecek bir ihtiyacı olması durumunda Kaymakamlık veya Belediye birimleriyle ayrıca Sağlık Bakanlığı 184 nolu telefon hattı ile iletişime geçebilir ve yardım isteyebilirsiniz.

Değerli hemşerilerim,

ayrıca bu zor süreçte de Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı olarak sizlerin her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu amaçla vakıf olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize ve 65 yaş üzeri insanlarımıza  erzak yardımı yaparak destek olmaya çalışacağız. Bu yardımları yapabilmemiz için bizlere destek olan işadamlarımıza da hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Korona virüs nedeniyle vefat edenlere Allah'tan rahmet, tedavisi süren hastalarımıza  acil şifalar temenni ediyorum.

Rabbim bizlere tüm insanlığı tehdit eden bu salgına karşı hep birlikte mücadele verme anlayışı, şuuru ve azmi nasip eylesin.

Tüm hemşerilerime ve insanlığa en kısa sürede sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek hepinizi Allah’a emanet ediyorum  Diye konuştu.

HABER: Aydın Kömürcü



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7276 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: