Ana Sayfa » İlçeler
Alucra Aybar'la Aydınlanacak
17 Nisan 2021 Cumartesi 00:37
Son yerel seçim sonrasında hizmet için kolları sıvayan Suat Aybar Alucra ilçemize hizmet vermeye devam ediyor. Son yerel seçim sonrasında hizmet için kolları sıvayan Suat Aybar Alucra ilçe

 Diğe

 

Son yerel seçim sonrasında hizmet için kolları sıvayan Suat Aybar Alucra ilçemize hizmet vermeye devam ediyor. Alucra ilçemizle özdeşleşen tarihi Abu Hayat çeşmesi yıkımından 2 yıl sonra yapılan yerel seçimlerde Belediye başkanı seçilen Suat Aybar Abu Hayat çeşmesini  günümüz mimarisi uygun şekilde yeniden kazandırması ve ilçenin ötelenmiş sorunlarını çözüme kavuşturması ile yöre halkının takdirini kazanmıştı. Borç batağında devri alanınan Alucra Belediyesinin kısıtlı imkanları ile hizmet vermeye çalışan Aybar küçük dokunuşlar ile ilçe halkının yaşam alanlarında farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

 

Alucra ilçemizin giriş noktasının uzantısı olan Hüriyet Caddesinin tamamını günümüz teknolojisine uygun yol güzergah aydınlatma çalışmasına start vermeden önce aydınlatma direklerinin görsellerini yöre halkın beğenisine sunan Aybar tercihi Alucra halkının beğenisine sundu.

 

Alucra Belediyesi sosyal medya hesabinda yaplan duyuruda 

İLÇEMİZİ AYDINLATIYORUZ...

 

İlçemizin Aydınlığına birlikte karar verelim. Alucra’mızın ŞEHİR girişi aydınlatma direği hangisi olsun? 18.04.2021 Pazar akşamına kadar tercihlerinizi bekliyoruz denildi.

 

Alucra halkının çoğunluğu şu ana kadar kırmızı beyaz desenli ve Ay Yıldız figürü olan aydınlatma direğinin Hürriyet Caddesine montajını uygun gördü.

 

Haber : Yavuz Kayacık


 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 2822 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: