Ana Sayfa » Duyurular
Ali Aydın ve Ekibinin Başarısı
01 Mart 2011 Salı 19:45
Karabük Demir Çelik İlköğretim Okulu Öğrencileri kapakları topladı. Giresun'lu hemşerilerimiz Ali Aydın ve Nazmi Güler'den tekerlekli sandalyelerini aldı.

'Kapağını Topla Gel Kalmasın Artık Engel' kampanyası ile Karabük Demir Çelik İlköğretim Okulu Öğrencileri kapakları topladı karşılığı olan tekerlekli sandalyeleri onlara ulaştırdı.Heyette iki Giresunlu hemşerimiz Ali Aydın ve Nazmi Güler'de yer aldı.

Karabük Demir Çelik İlköğretim Okulu 1A sınıfı öğrencisi İsmail Baran Açıkgöz, Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünü tarafından başlatılan "Kapakları Topla Gel, Kalmasın Artık Engel" proje kapsamına esin kaynağı olarak 350 bin plastik kapak toplanarak 6 tekerlekli sandalye düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

 
Karabük Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, belediyelerinin başlattığı kampanyaya 400 kilometre uzaktaki öğrencilerin destek veriyor olmasından dolayı onur ve gurur duyduklarını söyledi. Gençlerim yüreklerinde engellilere destek olma arzusunun çok önemli olduğunu anlatan Çetinkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ben bu kampanyaya veren herkese teşekkür ediyorum. Baran kardeşimizin engellilere sahip çıkma, yardımcı olma isteği takdire şayandır. Bu küçük yüreğin büyük işler başardığını görmek çok güzel. Kampanyamıza Adana'dan Trabzon'dan hatta Almanya'dan destek yağıyor. 170 kilo plastik kapağa 1 engelli arabası veriyoruz. Karabük'te yaklaşık 540 kilo kapak toplanmış. Ancak biz bu gayretli çalışmaya daha fazla araba verdik."Demir Çelik İlköğretim Okulu 1A sınıfında okuyan İsmail Baran Açıkgöz ise, yaklaşık 4 ay önce öğretmenlerinin bu kapmadan bahsettiğini ve kapak toplayarak engellilere yardım yapabileceklerini söylemesi üzerine bu kampanya ya katılmaya karar verdiğini, annesinin ve babasının çok yardımcı olduğunu, kendisine bütün okulların yardımcı olduğunu, ihtiyaç olanlara tekerlekli sandalye aldıklarından dolayı gururlu olduklarını söyledi.
Programda Karabük Vali Yardımcısı Mehmet Polat, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal'da birer konuşma yaptı.

 
 
Karabük Vali Yardımcısı Mehmet Polat, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esenler Belediye Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali Aydın, Şef Nazmi Güler, İl Milli Eğitim Md. Mehmet Beşler, Yardımcıları Nevzat Türkkan, İrfan Öz, Kadir Öztürk, İsmail Özkul, Okul Müdürleri, Mehmet Keskin, Ahmet Ünal, Senai Alp ile çok sayıda öğrenci katıldı.
 
 
Daha sonra törende tekerlekli sandalyeler sahiplerine verildi. Bu arada, törene tekerlekli sandalyesini almaya gelen Halil Özkan, öğrencilerin kucağında geldiği sırada İstiklal Marşı okunmaya başlayınca güçlükle ayakta durabilmesine karşın direnerek saygı duruşunda beklemesi görenleri duygulandırdı.
 


Kaynak: gurbetcigiresun Etiketler : Ali, Aydın, ve, Ekibinin, Başarısı,


Bu Haber Toplam 8884 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: