Ana Sayfa » Duyurular
Ali Aydın, Karabük Safranbolu'da
28 Şubat 2011 Pazartesi 18:28
Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü hemşerimiz Ali Aydın Karabük İli Safranbolu İlçe Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali Aydın Karabük İli Safranbolu İlçe Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Giresun Bulancaklı Ali Aydın; Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'dan İlçe Belediyesinin  çalışmaları ile  lgili bilgiler alarak nasıl bir katkı sağlanacağı noktasında bilgi alışverişinde bulundu. 
Esenler Belediyesi’nin ve Çevre Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler vererek çevre ile ilgili yarışmaların düzenlendiğini söyledi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise  "İstanbul Esenler Beldiyesinin  ve Çevre Müdürlüğümüzün çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek çevre ile ilgili yarışmalarında ilçemizde ve Karabük’te gereken tanıtımın yapılacağını " söyledi.
 
 
Karabük Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Belediyelerini ziyaretten dolayı Ali Aydın’a bir tablo hediye etti.  


Etiketler : Ali, Aydın,, Karabük, Safranbolu'da,


Bu Haber Toplam 9270 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: