Ana Sayfa » Güncel
AKPARTİ&MHP İTTİFAKI GELİŞEREK DEVAM ETMELİ
19 Temmuz 2017 Çarşamba 08:15


 

 

 

 

Giresun dernekciligin duayenlerinden  üstat Tam 1 yıl önce 15 Temmuz'un akabinde yazmıştık diyor. ve güncelliğini koruyor.

Birbirini en acımasız bir şekilde eleştiren Erdoğan ve Bahçeli'yi birlikte olmak zorunda bırakan çok önemli sebeplerin olduğunu artık anlama zamanıdır.

 

BAKIN NE DİYOR

AK PARTİ & MHP İTTİFAKI GELİŞEREK DEVAM ETMELİ.

İki arada bir derede kalmış Ak Parti ve MHP arasında gidip gelip savrulan bir seçmen olmuştuk.

Hatta çoğu zaman sen hangi partilisin diyenlere en kısa yoldan "AK PARTİ' nin ÜLKÜCÜ KANADINDANIZ" diye kendimizi ifade eder hale gelmiştik.

Her seçimde bir o yana, bir bu yana gidip gelirken ne Ak Partili kardeşlerimize ve ne de 30 yıl peşinden koştuğumuz MHP ye ve gönüldaşlarımıza yaranamaz hale gelmiştik.

Zaman zaman Erdoğan ve Bahçeli'ye eleştiriler yapmaktan da asla geri durmamıştık.

Fakat ülkemizin içinde bulunduğu durum ve son aylarda darbe girişimi de dahil yaşadığımız olaylar artık "Vatan, Millet, Ezan ve Bayrak" sevdalılarının birlikte hareket etme zamanının geldiğini ve hatta geçtiğini bize gösterdi.

Artık hangi partilisin diye soranlara "AK PARTİ'nin ÜLKÜCÜ KANADI"diye cevap vermek istemiyoruz. 
Vatanını, Milletini, Dinini ve Devletini seven, Ezan ve Bayrak sevdalılarının tek vücut olduğu bir cemiyetin mensubuyuz diye cevap vermek istiyoruz.

Ak Parti ve MHP nin artık bahane üretecek hiçbir mazereti yoktur. 
Lâfta değil özde "Bir olacağız, İri olacağız ve de diri olacağız".

Ne AB ve ne de ABD.
Yaşasın hür ve bağımsız TÜRKİYE.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,Nahit, R., Yamak.Hasan, Alim,


Bu Haber Toplam 12633 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: