Ana Sayfa » GİRESUN
AK Partili Osman Öden Diyor ki
30 Ekim 2013 Çarşamba 19:55
AK Parti Giresun Belediye Başkan aday adayı Osman Öden, Giresun'un belediyecilik açısından kayıp yıllarının telafisini yapmak için çok çalışacaklarını ve Giresun'u hizmetle tanıştıracaklarını söyledi.

AK Partili Öden Diyor ki, “Giresun'da vatandaşın sadece oyuna değil, gönlüne de talibiz”
AK Parti Giresun Belediye Başkan aday adayı Osman Öden, Giresun'un belediyecilik açısından kayıp yıllarının telafisini yapmak için çok çalışacaklarını ve Giresun'u hizmetle tanıştıracaklarını söyledi.
 
10 yıldır Giresun İl Genel Meclisi Üyesi son 4.5 yıldır da İl Genel Meclisi Başkanı olarak görev yaptığını söyleyen Öden, bugüne kadar özellikle köylere götürdükleri hizmeti vatan-daşların çok iyi bildiğini söyledi. AK Parti'nin liderinin yerel yönetim hizmetlerini yakından bilen, belediyeciliğin kitabını yazmış bir isim olduğunu hatırlatan Osman Öden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, hizmeti amaç edinen AK Partili Giresun Belediyesi'nin vatandaş-lara çok daha hızlı ve güçlü bir şekilde hizmet sunacağını söyledi.

Giresun'daki mağduriyeti ortadan kaldıracaklarını ifade eden Öden, “Giresun, basiretsiz ve iş bilmez yerel yöneticilerin yüzünden belediye hizmetleri konusunda mağdur edilmiştir. Biz bu mağduriyeti ortadan kaldırmaya geliyoruz. Giresun halkı layık olmadığı bir belediyecilik anlayışı ile beş yılda çok şey kaybetti. Yerel yönetimler bir kentin aynasıdır. Belediyeler ve sundukları hizmetlerin kalitesi bir kentin kalkınmışlığını, gelişmişliğini ölçer. AK Parti olarak yeni dönemde inşallah Giresun Belediyesi'ni kazanacak, Giresun'u hak ettiği yere taşıyacağız. Giresun Belediyesi AK Partili olacak, Giresun herkesin gıpta ile baktığı bir il olacak” dedi.


Etiketler : AK, Parti, Giresun, Belediye, Başkan, aday, adayı, Osman, Öden,, Giresun'un, belediyecilik, açısından, kayıp, yıllarının, telafisini, yapmak, için, çok, çalışacaklarını, ve, Giresun'u, hizmetle, tanıştıracaklarını, söyledi.,


Bu Haber Toplam 17039 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: