Ana Sayfa » Siyaset
Ak Parti ve Beykoz İçin Ben de Varım!
06 Kasım 2013 Çarşamba 00:09
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Göreleli hemşehrimiz Mustafa Tahmaz Beykoz Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı  Göreleli hemşehrimiz Mustafa Tahmaz Beykoz Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.
 
Başvuru dosyasını Giresunluların yalnız bırakmadığı kalabalık bir topluluk eşliğinde Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer’e teslim eden
Mustafa Tahmaz yaptığı konuşmada şöyle dedi.
 
“Bugün burada farklı bir heyecan yaşıyoruz. Tatlı bir yarış yaşıyoruz. Ak Parti’nin Beykoz’da ki bayrağını daha yükseklere çıkarmak için bu yarışa inanarak belediye başkan aday adayı oldum. Bugün, Ak Parti Beykoz’dan 12. Aday adayı olarak buradayım. Benim, bir referansım var. 20 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde  görev yapıyorum. Memur olarak başladım. Kendimi yetiştirdim. Ak Parti ve Beykoz için buradayım. Herkese çok teşekkür ederim. Hangi arkadaşımız adaylıkta ipi göğüslerse bende arkasında saf tutacağım”.
 
  AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ise yapmış olduğu konuşmasında ;
 
 “Birbirinden değerli 12 aday adayımız var. Bizde heyecan duyuyoruz. Bizle beraber yürüyen arkadaşlarla ortak bir görüşümüz var. Halka hizmet hakka hizmet diyoruz. Ak Parti Beykoz’u güzel yerlere getirdi. Ama yeterli değil. Ben inanıyorum ki mülkiyet ile ilgili yaptığımız çalışmalar başarılı olacak. Mülkiyet sorunu olan vatandaşımıza tapu vermeye çalışıyoruz. Demokrasilerde her seçimlerde yenilenmeler olur. Bu da taze kandır. Taze kan da hizmetleri artırır. Burada 12 aday adayımız var. Rabbim birine nasip edecek. Genel merkezimiz hangi arkadaşımızı seçerse hep birlikte çalışacağız. Beykoz halkı bize güvendi, inandı. Beykoz halkının güvenini kırmadık” dedi.





Etiketler : İstanbul, Büyükşehir, Belediyesi, Zabıta, Daire, Başkanı, , Göreleli, hemşehrimiz, Mustafa, Tahmaz, Beykoz, Belediye, Başkanlığı, için, başvuruda, bulundu., abdurrahman, ada, görele, birol, kardaş, ,


Bu Haber Toplam 10140 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: