Ana Sayfa » GİRESUN
AK PARTİ GİRESUN BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ
16 Şubat 2021 Salı 13:56



Birlik ve beraberlik içerisinde 7. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, delegelerimizin desteğiyle şahsım ve yönetim kurulumuzla göreve seçildik. 7. Olağan İl kongremiz, 2023 yolunda teşkilatımız için taze bir başlangıç, güçlü, genç ve dinamik bir yenilenmenin başlangıcı olmuştur.

             Kongre sürecimizde; şahsıma İl Başkanlığı görevini tevdi eden ve video konferans yöntemiyle kongremize katılarak bizleri onurlandıran, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, desteklerini esirgemeyen; Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Karadeniz Bölge Koordinatörümüze, İl Koordinatörümüze, İl Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk’e, Sayın Kadir Aydın’a ve Sayın Sabri Öztürk’e şükranlarımı sunuyorum.

            Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Koordinatörümüze, İl Milletvekillerimize, önceki dönem Milletvekillerimize, önceki dönem İl Başkanlarımıza, Ordu İl Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, Altınordu Belediye Başkanımıza, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımıza, Siyasi Partilerinin İl Başkanlarına ve temsilcilerine, İl Genel Meclis Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza, Belde Başkanlarımıza, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimize, Köy ve Mahalle Başkanlarımıza, şehrimizin kıymetli muhtarlarına, basınımızın güzide mensuplarına, delegelerimize, Disiplin Kurulu ve Demokrasi Hakem kurullarımıza, DOKAP Başkanımıza, Bağcılar Belediye Başkanımıza, İzmir Menderes İlçe Başkanımıza, İzmir Selçuk İlçe Başkanımıza, Giresunumuzun istikametine fikirleriyle yön veren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, teşkilatımızın her kademesinde görev alan değerli yol arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.

            Kongremize gönderdikleri Telgraf mesajla desteklerini belirten Genel Başkanvekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş’a, Sayın Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

            Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri ise gücümüze güç katıyor. Yeni bir döneme başladığımız bu günlerden itibaren, yönetim kurulumuz ve kongresini tamamladığımız 16 ilçe teşkilatlarımızla birlikte, memleketimizi daha da ileriye taşıma gayretinde olacağız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her vatandaşımızın derdini kendi derdimiz bilip, her kesimi kucaklayan, kutuplaştırıcı değil birleştirici bir anlayışla Giresunumuza hizmet etmeye devam edeceğiz.

            Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için bıkmadan, usanmadan, yorulmadan İnandığımız Yolda Yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

            Her kongre partimizde yenilenmeyi de getirir. Bu nedenle yönetim kurulunda bayrağı devreden arkadaşlarımıza bugüne kadar sundukları katkı için teşekkür ederken, yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

            Kongremizin her aşamasında bizlerle birlikte olan, gerek arayarak, gerek mesaj yoluyla ve sosyal medyadan hayırlı olsun temennilerini bizlerle paylaşan kıymetli hemşerilerime desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

            Kongremizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Giresunumuz için hayırlı olmasını diliyor, herkesi saygıyla selamlıyorum. 

 KENAN TATLI AKPARTİ İL BAŞKANI KENAN    

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 2995 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: