Ana Sayfa » Duyurular
Ahmet Baha Öğütken Geliyor
11 Haziran 2011 Cumartesi 14:22
Ahmet Baha Öğütken, Şebinmedya Haber Müdürü İlhan Çabukol'a çok önemli bazı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Baha Öğütken, seçimlere sayılı günler kala Şebinmedya Haber Müdürü İlhan Çabukol'a bazı açıklamalarda bulundu.

Sayın Öğütken'in Şebinkarahisar, Kelkit Vadisi, hemşerilerimiz ve seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamalar...

İLHAN ÇABUKOL: Sayın Öğütken, Şebinkarahisarlılar olarak bizler sizin meclise gireceğinizden eminiz. Çok yoğun bir seçim süreci geçiriyorsunuz. Hemen hemen seçim bölgenizde gitmediğiniz yer kalmadı. İstanbul için projelerinizden ve seçim çalışmalarınız hakkında hemşerilerimize bilgi verir misiniz?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Öncelikle sevgili hemşerilerimizi selamlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Tümüne sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Biz siyasete başladığımız günden bu güne kadar hep başardık ve başarmaya odaklıyız. Çünkü biz insana hizmet için varız ve siyaseti insanlarımıza hizmet için yapıyoruz. Hamdolsun bu güne kadar başarılı olduk, bundan sonraki projelerde de yine bu başarıyı taşıyacağız. Dikkat ederseniz İstanbul'un altın değerindeki ama son derece kullanışsız bölgelerine yeni şehirler inşa ediyoruz, ama zeminleri son derece sağlam güzel şehirler yapmaya çalışıyoruz. Buralara İstanbul'un deprem riski olan bölgelerinde yaşayan insanlarımızın da mutlaka o bölgeye göç etmesini sağlayacağız. İstanbul'un sizinde bildiğiniz üzere bir deprem riski var ve bu riske karşıda İstanbul'u, insanlarımızı korumak bizim hükümetimizin en önemli görevi... BİZİ ELEŞTİRENLER HEP HAYAL KURARLAR VE O HAYALLERLE YAŞARLAR. AMA BİZ HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ. BİZİM FARKIMIZ BU... İlhan Çabukol: AK Partinin İstanbul için hazırladığı projeler bazı partiler ve çevreler tarafından hayal olarak görülüyor. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Ahmet Baha Öğütken: Doğru, ama bazılarına hayal gelen ve gerçekleştirmeyeceğimizi düşündükleri projeler, bizim gerçekleşecek olan hayallerimizdir. Bu şekilde düşünenler hayatları boyunca hep hayal kurarlar ve o hayaller ile yaşarlar. Ama biz hayallerimizi gerçekleştiririz. Bizim AK Parti olarak farkımız bu zaten. Biz İstanbul da depremi yaşadıktan sonra bu çalışmaları yapmak zorundaydık ve inşallah bu projelerimizi de gerçekleştireceğiz Bunlar gerçekleştikten sonra da İstanbul nefes alacak ve daha güzel bir şehir haline gelecek. . HEMŞERİLERİMDEN SEÇİM ÇALIŞMALARIM SIRASINDA GÖRDÜĞÜM İLGİNİN KARŞILIĞINI BÖLGEMİZE VE İNSANIMIZA HİZMET OLARAK VERECEĞİM...

İLHAN ÇABUKOL: Efendim İstanbul'da yaşıyorsunuz ama aslen Şebinkarahisarlısınız. Milletvekilliğine aday adayı olduğunuz günden itibaren hemşerilerimiz sizi çok benimsedi, doğrusu bağrına bastı. Hemşerilerinizin seçim çalışmaları sırasında size gösterdikleri ilgiyi nasıl buldunuz?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Sevgili Şebinkarahisarlı hemşerilerim, Giresunlu hemşerilerim, Kelkit Vadisi İlçelerindeki hemşerilerim seçim çalışmalarım sırasında bana son derece destek oldular ve desteklerini açık olarak ifade ettiler. Her siyasi kimlikten hemşerimin desteğini gördüm ve bu durum beni son derece mutlu ediyor. Bu ilginin sandığa da yansıyacağını ümit ediyorum. Onlara buradan sizin aracılığınız ile şunu ifade etmek istiyorum. Ahmet Baha Ögütken kardeşleri meclise gittiğinde gördüğü ilginin karşılığını bölgemize ve insanımıza hizmet olarak verecektir. Bundan emin olmalarını istiyorum. Hükümette, mecliste onları en güzel şekilde temsil edeceğim. DİĞER HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTE MECLİSTE LOBİ OLUŞTURACAĞIZ...

İLHAN ÇABUKOL: Hemşerilerimizde sizin samimiyetinize inanıyor ve bu nedenle size destek veriyorlar. Artık sona geldik sayılır. Sizin için bundan sonraki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz. çalışmalarınız nasıl devam edecek?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Ben bu seçimi bir yöreyi, bir bölgeyi ayağa kaldırma seçimi olarak düşünüyorum. Ünal Kacır vekilimizin de söylediği gibi Giresun'dan ve diğer illerimizden gelecek hemşerilerimizle birlikte Ankara da bir güç oluşturacağız. Bunu bir anlamda bölgemizin lobisi olarak da düşünebilirsiniz. Ama burada AK Partinin yeniden hükümet olması çok önemli. Hedeflediğimiz hizmetler ancak iktidarın gücüyle olur diye düşünüyorum.

İLHAN ÇABUKOL: Sayın Öğütken, İstanbul'dan seçilen Giresun kökenli, Şebinkarahisar kökenli milletvekillerin Şebinkarahisar için çalışmadığı kanaati var hemşerilerimizde. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Herkesin olaylara farklı bakışı ve farklı çalışma yöntemleri var. Biz İstanbul'un 12 ilçesinden sorumlu İstanbul milletvekiliyiz. Ama milletvekili olduğumuz zaman aslında tüm Türkiye'nin milletvekili oluyoruz. Türkiye milletvekili demek benim için öncelikle olarak bu bölgelerimizdeki insanlarımızla ilgili çalışmalar yapacağım anlamı taşımaktadır. Sayın Ünal Kaçır mesela mecliste birçok Şebinkarahisarlıların derdine derman olmuştur. Sadece ben İstanbul milletvekiliyim dememiştir. Bütün arkadaşlarımıza gelen dostlarımıza dertlerine derman olmuştur Bu şekilde inşallah bizde derman olmaya devam edeceğiz ÜNAL KAÇIR'IN VELİAHTI AHMET BAHA ÖGÜTKEN...

İLHAN ÇABUKOL: Sayın Ünal Kaçır, Şebinkarahisarlıların pikniğinde yine sizi kendi veliahdı olarak ilan etti. Hatta Şebinkarahisar'ın ayağının meclisten kesilmemesi için Ahmet Baha'nın mutlaka meclise girmesi gerektiğini ve herkes eşine dostunu bir şekilde ulaşıp destek vermeleri konusunda çalışılması gerektiğini özellikle her gittiği yerde hemşerilerinden istiyor. Bu konuda neler söyleyebilir siniz?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Sayın Ünal Kaçır Vekilimin hemşerilerimize beni bu şekilde takdim etmesi benim için onur vericidir. Ünal Bey siyasetin duayeni, çok tecrübeli. Sayın Başbakanımızın da çok güvendiği bir isim. İnşallah bende seçildiğim günden itibaren onun tecrübelerinden istifade ederek Giresun'dan gelecek 4 milletvekilimizle beraber çok güzel bir çalışma içine gireceğiz. ŞEBİNKARAHİSAR'A HAS PLAKAMIZA MUTLAKA ULAŞACAĞIZ...

İLHAN ÇABUKOL: Son olarak neler söylemek istersiniz?

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Hemşerilerimizden ve vatandaşlarımızdan aldığımız destekle, yüzümüzün akıyla bu seçimden çıkacağımıza inanıyorum. Seçildikten sonrada hemşerilerimizin bize yüklediği görevleri en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Şebinkarahisarlı hemşerilerimizin özellikle şunu bilmesin de fayda var. Yılların özlemi olan il olma mücadelesi için mecliste ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Şebinkarahisar'a has plakamıza mutlaka ulaşacağız. Ayrıca sizlerin aracılığı ile tekrar hemşerilerimize ve tüm vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimizi sunuyorum.

İLHAN ÇABUKOL: Sayın Öğütken, bize zaman ayırdığınız için teşekkür eder, bir Şebinkarahisarlı hemşeriniz olarak sizi mecliste görmeyi arzu ettiğimi özellikle belirtmek istiyorum.

AHMET BAHA ÖĞÜTKEN: Bende bize verdiğiniz destekten ve hemşerilerim ile aramızda bir köprü oluşturduğunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim.

Şebinmedya Haber Müdürü: İlhan ÇABUKOL



Etiketler : Ahmet, Baha, Öğütken, Geliyor,


Bu Haber Toplam 10517 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: