Ana Sayfa » Siyaset
ADEM TATLI BULANCAKLI MIYDI ?
09 Şubat 2015 Pazartesi 15:33


 Adem Tatlı, Bulancaklı mıydı?

 

22. dönem ve şu anda içinde bulunduğumuz 24. dönemde Giresun’un haklarını savunsun diye Giresunluların seçip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) AKP’nin Bulancak kontenjanından Milletvekili olarak gönderdiği Adem Tatlı, parlamento kürsüsünde Giresun’un sorunları ile ilgileneceğine, seçilmediği bölgelerin sorunları ile ilgileniyor.

 

ADEM TATLI`YA, TATSIZ SORU: “SEN NERELİSİN HEMŞERİM?”


Ağzından ‘Giresun’ ve ‘Bulancak’ kelimelerini duyamadığımız Adem Tatlı’nın TBMM’nin resmi internet sitesinden incelediğimiz çalışmaları karşısında; “Sen Nerelisin Hemşerim?” sorusu akıllara geliyor.


Kendisi iktidar partisi milletvekili olduğu için ve Başbakan’a olan sadakatten dolayı bazı soruları Meclis kürsüsünden sormamış olabilir diyelim. Ama seçim zamanı meydanlarda Giresunlulardan oy isterken, ‘Giresun’un haklarını TBMM’de koruyacağım’ diyen siz değil miydiniz?


BULANCAKLI OLDUĞUNU UNUTTU!


Kendi ilinin sorunlarıyla değil; başka illerin sorunlarıyla ilgilenen Adem Tatlı’ya Bulancak’ta tepkiler her geçen gün artıyor. Karadeniz sahil yolu projesine kurban verdiğimiz Bulancak İskelesi’nin uzatılması ile ilgili Bulancak’ta oluşturulan kamuoyu baskısı sonucunda harekete geçmek zorunda kalan Adem Tatlı, 125 metre kısalan Bulancak İskelesi’nin uzatılmasına yönelik projenin hazır olduğu müjdesini bir süre önce Bulancaklılara vermişti. Ancak bu müjde kısa bir süre sonra şaşkınlık yarattı. Çünkü 125 metre uzatılması gereken iskelenin sadece 60 metre uzatılacağını söyleyen Milletvekili Tatlı, Bulancaklıların tepkisini çekti. Bu da yetmezmiş gibi iskele uzatma işleminin 60 metre olacağını açıklayan Tatlı, daha sonra iskelenin 30 metre uzatılacağı bilgisini verdi. Lafın kısası ‘Dağ, fare doğurdu…’


Bulancak İskele Projesi’ni eline yüzüne bulaştıran Adem Tatlı, Giresun Valiliği’nin internet sitesinde ‘Karagöl’e Dev Proje’ başlığı ile yayınlanan haberde elektriği dahi olmayan Karagöl Yaylası’na kayak merkezi, spor tesisleri ve alabalık göleti yapılacağı bilgisini Giresun Valisi Hasan Karahan’la paylaştı. Büyük şaşkınlık yaratan bu açıklamadan sonra tüm Bulancaklılar, elektriği dahi bu güne çekilmemiş olan Karagöl Yaylası için hazırlanan projenin akıbetini merakla bekliyorlar.


ADEM TATLI, BULANCAK'A NE KATTI!...


Bu arada Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında Giresun’a gönderilen ödeneğin dağıtımı yapıldı. Bulancak’ın haklarını savunamayan Milletvekili Adem Tatlı, KÖYDES ödenekleri konusunda da Dereli kökenli Giresun AKP Milletvekili Mehmet Geldi kadar bile becerikli olamadı. Bulancak'ın nüfusunun yarısı kadar olan Dereli İlçesi, Giresun’un en büyük nüfuslu ilçesi Bulancak'tan daha fazla ödenek alırken; Adem Tatlı’nın hangi konularla ilgilendiğini tüm Bulancaklılar merak ediyor. Ayrıca AKP Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin Derelili olması, Bulancak’ın Dereli’den daha az KÖYDES ödeneği almasında etkisi ne kadardır? Bu konuda Adem Tatlı’dan açıklama yapmasını tüm Bulancaklılar olarak bekliyoruz. Bu KÖYDES ödeneklerinden anladığımız Mehmet Geldi o kadar iyi bir Derelili ki; Giresun Merkez İlçe’den bile daha fazla ödeneği Dereli’ye aktarmayı başarmış. Kendisini bu özverili çalışmasından ve ilçesine sahip çıkmasından dolayı kutluyoruz!...


Biz de Giresun Kerasus Haber olarak tüm Bulancaklılara şu soruyu soruyoruz: “Adem Tatlı, Bulancaklı mıydı?”

 

Haber: Fatma BULDUK UĞURLU – www.kerasushaber.net

 



Etiketler : ADEM, TATLI, BULANCAKLI, MIYDI, ?,


Bu Haber Toplam 7314 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: