Ana Sayfa » Dernekler
Abdurrahman Ada Bulgaraistan'da
15 Aralık 2011 Perşembe 17:43
Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada başarılı çalışmaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ada, şimdi de Comenius Projesi ile gündemde.

 
BAŞKAN ADA'nın OKULU OLAN ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU
COMENIUS PROJESİ BULGARİSTAN ZİYARETİ
 
Orhangazi İlköğretim Okulu, 1-5 Kasım tarihleri arasında Lets Learn Maths Together isimli Çok Taraflı Okul Ortaklığı Comenius Proje Ziyaretini Bulgaristan ın Blagoevgrad şehrinde Proje Koordinatörü Reyhan KARAKURT, Okul Müdürü Abdurrahman ADA, Sınıf Öğretmeni Yasemin ARICI ve okul öğrencilerden Büşra GENÇ ve Onur CANTÜRK ün katılımı ile ilk okul ziyaretini gerçekleştirmiştir. Bulgaristan, Slovakya, Litvanya, Polonya, Romanya ve Türkiye nin katıldığı ziyaret boyunca Matematik Ders Kitapları Sergisi, Güvenli İnternet Kullanımı, Ülkelerin Kendilerini ve Okullarını Tanıtması gibi etkinlikler yapılmıştır. Ziyaret süresince öğretmenler ve öğrenciler Avrupa daki bir okulun işleyiş biçimini, sınıflarını ve yönetimini gözlemleme fırsatı bulmuşlardır. Ziyaret sonunda öğrencilerimiz Bulgaristan Milli Radyosu nda canlı yayına çıkıp röportaj yaparak tüm Bulgaristan a, Türkiye yi ve kendi seslerini duyurma fırsatı bulmuşlardır.
Daha fazla resim için okul sitesi ve dernek sitesi adreslerinin fotograf galerisine bakabilirsiniz.
Sn. Başkan Abdurrahman ADA yı ve okulunu yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
.
www.vatangiresun.com  yönetim kurulu
 



Referans: www.sultangazigiresun.comEtiketler : Abdurrahman, Ada, Bulgaraistan'da,


Bu Haber Toplam 18930 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: