Ana Sayfa » Spor
Abdullah Akgün Giresunlulara Teşekkür Etti
26 Nisan 2013 Cuma 05:21
İstanbul’daki hemşerilerimle bir kez daha gurur duyduğumu belirtiyor ve teşekkür ediyorum.

 

 

 

Yazıma İstanbul’daki hemşerilerimle bir kez daha gurur duyduğumu belirterek başlamak istiyorum.

Beşincisini yaptığımız Osman ağa futbol turnuvasının finalinde yoğun ilgi ve hemşerilerimizin birlikteliği ve kenetlenmesi görülmeye değerdi.

Mavi karadeniz TV den 4 saat canlı yayınlanan bu final organizasyonunun bu kadar görkemli geçmesi İstanbul’daki Giresunluların artık bir yumruk olmaya başladığını kenetlendiğini, artık uyandık gümbür gümbür geliyoruz dediğini, önümüzdeki seçimlerde çok söz sahibi olacağımızın belirtileri olsa gerekti.

Bence de  en önemli olay kupa almak  değil iki takımın seyircisinin iki takımı alkışlaması ve iki takımın sporcuları birbirlerini kutlaması bizleri çok mutlu etti.Organizasyonun başındaki  kişi  olarak bu turnuva finalinin  galibinin Bulancak Ataköy ve Şebinkarahisar ocak taşı olduğunu,kazananın Giresun olduğunu söylemek istiyorum.

İki takımımızı da cani yürekten alkışlıyorum.Bir etkinlik daha bitti şimdi bunların ne faydası olduğunu görmemiz gerekiyor, bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum..

Son zamanlarda bütün derneklerimiz birbirini tanımaya birbirlerinin etkinliğine gitmeye birbirlerine sahip çıkmaya başladı,

Siyasilerde bunun farkındaki hep derneklerle sıkı markaja girmeye yöneldiler kimse kusura bakmasın bir çaya bir yemeğe oylarımızı yalan ve hayali vaatlere vermeyelim.

Artık kendi evladımıza içimizden birilerini seçmemiz gerektiğini seçtirmemiz gerektiğinin mücadelesini vermeliyiz.

İstanbul’daki Giresun lobimiz ne kadar güçlü olursa Giresun’umuz o kadar gelişir ve güçlü olur.

Giresun federasyonumuz son zamanlarda İstanbul’da müthiş şeyler yapıyor, temsili olsun etkinlik olsun.

Giresun Valimiz Federasyon genel merkezine ziyarete geldiğinde merkezimizi görünce hayranlığını gizleyemedi.

Federasyon başkanımız Hasan Turan bey’in İstanbul’da yapılacak olan çılgın proje olan Giresun kültür merkezinin arsasının alındığını ve  yakın zamanda hemşerilerimizin hizmetine sunulacağını açıklarken Valimiz sayın Dursun ali şahin bey alkışlayarak tebrik etti.

Burada katkısı olan emeği geçen herkesi ben kutluyorum ama en çok kutlayacağım iki kişi var birincisi İstanbul’da Giresunlulara gerçek ağabeylik yapan 

Bağcılar belediye başkanımız sayın Lokman çağrıcı ikincisi Giresun’umuzu bürokratlarda daha çok çalışarak Giresun ‘un adını her yere yazdıran her yerde temsil eden Federasyon başkanımızı Hasan Turan beydir.

Yine Zeytinburnu belediye başkanımız Murat  Aydın bey yardımcısı Gökhan Kasap beye final organizasyonumuzda ev sahipliğinde  vermiş olduğu büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum .

Ben burada emeği geçen bütün kardeşlerimi cani gönülden kutluyor yönetilmeye değil yönetmeye talip Giresunlular olduğumuzu bu dönemde göstermemiz dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.



Etiketler : Abdullah, Akgün, Giresunlulara, Teşekkür, Etti,


Bu Haber Toplam 10097 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: