Ana Sayfa » GİRESUN

18 Haziran 2016 Cumartesi 00:38


 Giresun Federasyonu Başkanından basın açıklaması

Giresun federasyonu başkan Mehmet Kuğu Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Olağan Kongresi dolayısı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Giresun Federasyonu başkan Mehmet Kuğu Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Olağan Kongresi dolayısı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklaması

 

26 Haziran 2016 tarihinde Trabzon'da gerçekleşecek olan Karadeniz Gazeteciler FederasyonuOlağan Kongresi'nde Genel Başkan Adayı olan Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Sayın Bekir Bayram'a başarılar diliyor, Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu olarak açık desteğimizi ifade ediyoruz.

 

GiresunOrduSamsunSinopÇorumBartınKastamonuZonguldakKarabükTrabzon,GümüşhaneBayburtArtvin ve Rize illeri gazeteciler cemiyetlerinin üyesi bulunduğu Karadeniz Gazeteciler Federasyonu'nun aktif ve önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmesini diliyoruz.

 

Uzun yıllardır gazetecilik mesleğine gönül vermiş Bekir Bayram beyefendinin bu görevi hakkıyla yerine getireceğine olan inancımızın tam olduğunu vurguluyor, kongrenin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

 

Mehmet KUĞU

Giresun Federasyonu Genel Başkanı


 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 11445 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: