Ana Sayfa » Spor
Çotanaklar Giresun İçin Yürüyor
12 Haziran 2012 Salı 12:24
Giresunspor taraftar grupları yaşanan son kongre sürecinde ortaya çıkan tabloyu büyük bir yürüyüşle protesto ediyor.

ÇOTANAK TARAFTAR GRUPLARINDAN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ.

                     BASIN BİLDİRİSİ

Bank asya 1.lig'ten düşen ve yeni yönetimin oluşturulamaması, çıkan adayların kongre günü aday olmadığını açıklaması ve belediye başkanı, valisi, milletvekili ile şehrin önemli iş adamlarının kongrede Giresunpor'u sahipsiz bırakmasından dolayı Genç Çotanaklar bir bildiri ile "Söz Srası Bizde" sloganı ile basın bildirisi yayınladı..

İşte o bildiri; 23 Haziran Cumartesi Günü saat 13:00’da Giresun Depboy'da başlayacak yürüyüş hakkında Genç  Çotanaklar basın bildirisi Takımımızın küme düşmesi,  yaşanan olumsuz gelişmeler,  yapılan kongre sonucu  Giresunspor’un yine kayyuma kalması bu açıklamayı ve yürüyüşü zorunlu kılmıştır. Bizler Genç Çotanaklar olarak şehrin ileri gelenlerinin kafasını kuma gömdüğü bu zorlu süreçte takımımıza sahip çıkıyoruz ve sahipsiz bırakılan Giresunspor’un tek sahibi olduğumuzu göstermek istiyoruz.

 Kongreler yaklaştıkça gazetelerde boy  boy fotoğrafları çıkan, Giresunspor’u reklam aracı olarak kullanan para babalarının kongre zamanı ortalıktan kaybolmasını da ibretle takip ediyoruz. Zaman sen-ben demeden;  Giresun,  İstanbul,  Bursa demeden takımımıza sahip çıkma,  gerekli kişilere gerekli mesajları verme zamanıdır.  Bir kez daha gördük ki,  bu takımın gerçek sahibi taraftarıdır.

Gelin biz elimizden geleni yapalım, takımımızın kavgasına biz sahip çıkalım. Başka Giresunspor yok !..

Genç  Çotanaklar - Marmaralı Çotanaklar - Gurbetçi Çotanaklar



Etiketler : Çotanaklar, Giresun, İçin, Yürüyor,


Bu Haber Toplam 11277 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: