Ana Sayfa » Spor
Çotanak Futbol Turnuvası Başladı
19 Kasım 2015 Perşembe 23:58


 Tirebolu-Güce Derneği Çotanak Futbol Turnuvası Başladı

 

Tirebolu-Güceliler Derneği tarafından düzenlenen Çotanak Futbol Turnuvasının startı düzenlenen açılış töreni ile verildi.

 

Osmangazi Belediyesi Gülbahçe spor tesislerinde yapılan açılış törenine Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Aksoy, Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi, STK Başkanlarının yanı sıra turnuvada mücadele edecek takımlar katıldı.

 

Dernek Başkanı Ekrem Şen yapmış olduğu açılış konuşmasında Turnuvanın amacının gençlerin birbirini daha iyi tanıması, aralarında var olan dayanışma, koordinasyon ve işbirliğini artırmak olduğunu belirtirken, “Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz turnuvamız renkli görüntülere sahne olmuştu. Turnuvaya müracaat eden takımlarımızı görünce bu senede güzel görüntülerin ortaya çıkacağını şimdiden görür gibiyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; bizlerde sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severiz. Onun için Fair play kuralları çerçevesinde, Topal Osman Ağanın torunlarına yakışacak güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

Şen konuşmasının devamında ;”Organizasyonun büyük yükünü taşıyan değerli arkadaşlarım İzzet Özdemir ve Bahattin Karaca başta olmak üzere, Osmangazi Belediyesinin tüm imkanlarını bizler ile buluşturan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve çok kıymetli hemşerimiz Ak Parti Osmangazi İlçe yöneticisi Mustafa Ateş’e, turnuvada mücadele edecek olan takım yöneticilerine ve oyuncularına, maddi ve manevi bizlerde desteğini esirgemeyen değerli sponsor iş adamlarımıza Tirebolu ve Güceliler Derneği yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Bursa Giresunlular Derneği Başkanı Adnan Kara’da yapmış olduğu konuşmasında dostluk ve kardeşlik içerisinde bir turnuva temennisinde bulunurken, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

 

Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’da birer selamlama konuşması yaparak, turnuva katılan takımlara başarılar dilediler.

 

Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasın, protokol üyeleri ve takımlar hakemin düdüğü sonrasında startı verdiler.

 Haber:Erdal Avcı /Bursa



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, /Yahya, İpek,


Bu Haber Toplam 9186 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: