Ana Sayfa » Spor
Çotanak Arena Projesi’nde, Dev Çotanaklar Unutuldu
05 Nisan 2016 Salı 15:19


 

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali TÜTÜNCÜ, Giresun gündemini uzun süre meşgul eden ve son birkaç aydır da gündeme gelmeyen Çotanak Arena Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Başkan TÜTÜNCÜ’nün yaptığı açıklamada Yeşil Giresun Belediyespor’un ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu’ndan bahsedilmemesi dikkatlerden kaçmazken; ‘Yeşil Giresun Belediyespor hangi şehrin takımı?’ soruları sorulmaya başlandı.

 

Yeşil Giresun Belediyespor’un (Dev Çotanaklar) yetim evlat muamelesi gördüğü bu proje hakkında açıklamayı yapan AKP Giresun İl Başkanı Hasan Ali TÜTÜNCÜ, ihalesi yapılacak olan bu proje için şu bilgileri paylaştı:

 

 “Giresun’un bir rüyası daha gerçek oluyor. 15 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 14.30’da ‘Çotanak Arena ve Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ ihaleye çıkıyor. Başından sonuna kadar her aşamayı adım adım takip eden, tedavi sürecinde dahi ilgisini esirgemeyen Grup Başkanvekilimiz Nurettin Canikli başta olmak üzere, emeği geçen milletvekillerimize, teşkilatlarımıza ve büyük Giresun halkına teşekkür ediyorum.”

 

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 11660 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: