Ana Sayfa » Belediyeler
Çocuk Olimpiyatlarında Tirebolu Farkı
14 Temmuz 2017 Cuma 00:49


Çocuk Olimpiyatlarında Tirebolu Farkı

Tirebolu Belediyesinin düzenlemiş olduğu Tirebolu 2. Yöresel Çocuk Oyunları Olimpiyatlarının hazırlıkları sürüyor.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak’ın bizzat takip ettiği organizasyon akşamları düzenlenecek konserlerle Tirebolu ve Yöre halkını memnun edecek.

Bu sene 20-21-22 Temmuz tarihlerinde Tirebolu’nun üç ayrı bölgesinde yapılması planlanan Olimpiyatların açılışının sunuculuğu Tosun Paşa tarafından yapılacak ve  Yeniköy Mahallesinde saat 14.00’de başlayacak. Ardından da saat 20.00’da Herkesin yakından tanıdığı Apolas Lermi Konseriyle devam etmesi planlanıyor.

İkinci günü 21 Temmuz Cuma günü Körliman Mahallesinde Olimpiyat oyunları, Savaş Karaman’ın ve Yöresel Sanatçıların konserleriyle devam etmesi planlanıyor.

Olimpiyat Oyunlarının Finali Tirebolu Kalesinin önünde 14 de başlayacak ve oyunlarının ardından Resul Dindar konseriyle son bulmuş olacak.

Teknolojik gelişmelerin bağımlılık etkisiyle unutulan, çocuklar tarafından bilinmeyen ve doğal olarak oynanmayan “çocuk oyunlarını” gün yüzüne taşımak için başlatılan olimpiyatlar geçen sene tüm yurtta büyük yankı bulmuştu.

Bu sene Tirebolu Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında Sokak Basketbolu ve Plaj Voleybolu düzenleyerek de ilkinin bu sene gerçekleşeceği turnuvaları başlatmış oldu.

 

 

   

                                                                                                                 

 

 

 

r

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5806 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: