Ana Sayfa » Belediyeler
Çocuk Meclisi Başkanlığına Neslihan deniz seçildi
02 Ocak 2016 Cumartesi 18:10


  Çocuk Meclisi Başkanlığına Neslihan Deniz seçildi

Bağcılar Belediyesi 2016 Çocuk Meclisi Olağan Toplantısı ilçedeki tüm ortaokullardan öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Üyelerin kullandığı oylarla Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığı’na Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu’ndan Neslihan Deniz seçildi. Bu yıl düzenlenen Çocuk Meclisi’nde 2 Suriyeli ve 2 de engelli öğrenci yer aldı.

Bağcılar Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığı’na yapılan seçim sonucu Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu’ndan Neslihan Deniz seçildi.

Bağcılar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2016 Çocuk Meclisi Olağan Toplantısı’nda Çocuk Meclisi başkanlık seçimi yapıldı. 25 öğrencinin aday olduğu seçimde adaylar kıyasıya yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Başkanlığa 33 oy alan Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu öğrencisi Neslihan Deniz seçildi. Seçimde Hayrettin Karaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sümeyye Tuğba Aktaş 25 oy alarak başkan vekili olurken, Koca Ragıppaşa Ortaokulu’ndan Sümeyye Nur Yılmaz ise 24 oyla başkan yardımcılığını kazandı. Bu yıl düzenlenen çocuk meclisinde 2 Suriyeli ve 2 de engelli öğrenci yer aldı.

“SURİYELİ TUĞBA ALİMYAR İZLEME KOMİSYONU BAŞKANI OLDU”

Ata Suriye Okulu öğrencisi Suriyeli öğrenci Tuğba Alimyar da İnsan Hakları, Hukuk ve Çocuk Hakları İhlallerini İzleme Komisyonu başkanı seçildi.

Seçimi kazanan Neslihan Deniz yaptığı konuşmasında yapacakları faaliyetlerle ilçeyi “Çocuk Dostu Kent” yapmayı hedeflediğini belirtti. Deniz, “Hepinize teşekkür ediyorum. Projelerimizi hayata geçirebilmemiz için elbirliğiyle çalışmalıyız.” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçeye önemli hizmetlerde bulunan Çocuk Meclisi’nin her geçen gün tanındığını belirterek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların görüşleri bizim için önemli. Başkanlığa seçilen Neslihan Deniz ile birlikte örnek çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum.” dedi. 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, /Yahya, İpek,


Bu Haber Toplam 7274 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: