Ana Sayfa » Güncel »
Çırak, Sözleşmede Tazminat Yok
31 Ocak 2011 Pazartesi 19:43
Giresunspor eski Başkanı Osman Çırak, Teknik Direktör Bahri Kaya'nın sözleşmesinde tazminat maddesi olmadığını söyledi.

   Giresunspor eski Başkanı Osman Çırak,Teknik Direktör Bahri Kaya ile yaptıkları sözleşmeye tazminat maddesi koymadıklarını söyledi.

   Çırak"Şu an işbaşında olan yönetim istediği an sayın Bahri Kaya'yı gönderip kendi arzuladıkları antrenörü takımın başına getirebilirler.Biz sayın Kaya ile sözleşme imzalarken"Osman Çırak yönetimi görevi bırakırsa Bahri Kaya'ya tazminat ödenmez"maddesini koydurduk.
   Sözleşme çok açıktır.Ancak bazıları sözleşmeye bakmadan kamuoyunu yönlendiriyor.Biz bırakınca normalde sayın Kaya da bırakacaktı.Ancak yönetim devam etmek istedi ve Kaya devam ediyor.Burada kimse sayın Kaya'ya haksızlık etmesin.Kaya Giresunspor için elinden geleni yapıyor.
 
   Böyle insanlara değer verelim.Eğer sayın Ömer Ülkü ve ekibi Kaya'yı göndermek istediklerinde tek kuruş kulübe yük gelmeyecektir.Aksini iddia edenlerden ricam birgün kulübe gidip sözleşmeyi okusunlar.Biz Giresunspor'a yük getirecek hiçbir şey yapmadık yapmayacağız.
   Ayrıca ben ve ekibim istifa edeli 3 ay oldu.İnsanların hala bizi gündeme getirmelerini anlayamıyorum.Yeni yönetim antrenör getirmek istiyordu da kim engel oldu.?.Tekrar ediyorum Kaya'nın sözleşmesinde tazminat yok.Göndermek istiyorlarsa hemen gönderebilirler.Ama kulübe hizmet eden insanları gönderirken dahi kalp kırmamak lazım"dedi.


Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Çırak,, Sözleşmede, Tazminat, Yok,


Bu Haber Toplam 9544 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: