Ana Sayfa » Dernekler
Çepni Köy Derneğinde Nöbet Değişimi
15 Kasım 2017 Çarşamba 21:49


Çepni Köy Derneğinde Nöbet Değişimi

Espiye Çepni Köyü Derneği 3. Olağan Genel Kurulu Giresun Federasyonu genel merkezi olan Bağcılar Giresun Konağında büyük bir coşkuyla yapıldı.

Genel kurula tek listeyle giren Aydın Kömürcü başkan seçildi. Kahvaltıyla başlayan programda açılış Saygı Duruşu ile başladı. İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Protokol Konuşmalarından sonra Emeği geçenlere plaketleri verildi. Divan heyeti oluşması ile faaliyet raporu Başkan Mevlüt Usta tarafından okundu. Gelir ve gider tablosunun okunmasından sonra yeni dernek yönetimi seçimiyle genel kurul sona erdi.

Genel kurulda başkan Mevlüt Usta veda ve teşekkür konuşmasını yaparken, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu Federasyon Başkan Yardımcıları Murat Ay, Ali Alim, İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) Başkanı Arif Dede, Giresun Medya Platformu Başkan Yardımcısı İbrahim Balcıoğlu, Espiye Federasyonu Başkanı Temel Kahveci, İstanbul Küçükçekmece Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Cebeci, Espiye Derneği Başkanı Fedai Özer, 1971 yılında Çepni köyünde öğretmenlik yapan Cumhur Erdem birer konuşma yaptılar.

 Yeni başkan aydın Kömürcü, yaptığı teşekkür konuşmasında katılım sağlayan dernek üyelerine, davete icabet eden ve gerekse gelemeyip selam gönderen dostlarına teşekkür etti. Bir teşekkür de bayrağı devraldığı Mevlüt Usta başkana eden Kömürcü, “2 yıllık süre içerisinde geçmişte kazanılan başarıyı daha da ileri götüreceklerini belirtti. Yapılan faaliyetlerin üzerine koyarak veya farklılaştırarak devam edeceklerini, yönetim olarak üyeler tarafından sunulan her fikri değerlendirecekleri ve her fikrin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Giresun Konağını kendilerine tahsis eden Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu ve yönetim kurulluna teşekkür etti.

Genel Kurula katılım Duroğlu Homurlu Mahallesi Derneği Başkanı Ümit Sarıyıldız, Giresun Federasyonu Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Karabıçak,  İstanbul Küçükçekmece Giresunlular Derneği Başkan Yardımcısı Cavit Altın, Sarıyer Giresunlular Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Civek, Eynesil Kemaliye Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zikri Topal, Küçükçekmece Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yılmaz, Espiye Gebelli Köyü Derneği Onursal Başkanı Ali Çınar, Espiye Arpacık Köyü Derneği Başkanı Uğur Kartal, Espiye Federasyonu Eğitim Gönüllüsü Hamza Taş, Giresun Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Hasan Cebbar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehtap Drama, Kenan Çakır, Özkan Kömürcü ve Enes Önal, Yağlıdere Tekke Köyü Derneği Başkan Yardımcısı Salim Önal, Espiye Güney Mahalle Derneği’nden Hüseyin Tös, Ahmet Tös, Halil Yılmaz, Bayram Tös ve dernek üyeleri katıldılar.

Seçimler sonrasında Çepni Köy Derneği şu isimlerden oluştu:

ASIL YÖNETİM                                            YEDEK YÖNETİM

1-Aydın Kömürcü,                           1-Bilal Yılmaz,       

2-Atilla Kaya,                                   2-Erdal Yılmaz,

3-Yasin Kaya,                                  3-Cesarettin Kaya,

4-Abdullah Usta-Hamdioğlu,           4-Ahmet Yalçın Güç,

5-Halil Güç,                                       5-Mesut Güç,

6-Yaşar Yılmaz,                                6-Erdal kömürcü,

7-Mustafa Bekçi-Hilmioğlu,             7-Sait Kömürcü,             

8-Mehmet Bekçi-Kerimoğlu,            8-H Ahmet Usta,

 9-Hakan Tekir,                                  9-Hakan Kaya,

10-Mahmut Yılmaz,                          10-Mehmet Bekçi-Yaşaroğlu,

11-Tahsin  Güç,                                  11-Metin Kömürcü,   

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6025 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: