Ana Sayfa » Dernekler
Çanakçı Derneklerinden Meclise Çıkarma yaptı
11 Aralık 2015 Cuma 19:24


 Çanakçı Derneklerinden Meclise Çıkarma

İstanbul da faaliyetlerini sürdüren Çanakçı dernekleri  TBBM ne çıkarma yaptı. Dernek başkan ve yöneticilerinin ortak  katılımı ile gerçekleşen ziyarette Çanakçı derneklerinin birlikteliği de sergilendi.

TBMM ne yapılan ziyaretle iktidar ve muhalefet partilerinden meclise girmeye hak kazanan  Giresun ve Giresun dışından meclise giren Giresunlu vekiller ziyaret edilip hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Meclisde bulunmayan vekillere de hayırlı olsun mesajları yardımcıları aracılığı ile iletildi. Ayrıca vekillerle ilimizin ve ilçemizin genel konuları da görüşüldü.

Ziyaret dahilinde CHP Giresun milletvekili Bülent Bektaşoğlu, AKP İstanbul milletvekili Hasan Turan ve Giresun milletvekili Cemal Öztürk'le görüşüldü. Ankara dışında olan Giresun milletvekili Sabri Öztürk ve Meclis dışında bulunan Muğla milletvekili Nihat Öztürk'e de yardımcıları aracılığı ile hayırlı olsun mesajlarıı iletildi.

TBMM ne yapılan ziyarete Akköy dernek başkanı Harun Şahin, Çanakçı ve çevre köyleri dernek başkanı Önce Kuğu, Egeköy dernek başkanı Mehmet Çıtlak, Karabörk derneği adına İbrahim Cırıt, Kuşdili derneği adına Rıfat Köçek, Kuzcaköy dernek başkanı Haydar Öncü ve Mehmet Öncü,  Ümraniye Çanakçılılar dernek başkanı Turgay Bilge katıldılar.

Haber: İbrahim Cırıt

Karabörk Haber

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 8176 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: