Ana Sayfa » Dernekler
Çamoluk Derneği'nden Büyük Jest
17 Aralık 2016 Cumartesi 00:14


  

 

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Hacı Canik, bu sabah saatlerinde ATV kanalına canlı yayınla bağlanarak sosyal dernekçilik alanında bir ilke imza attı. ATV ekranlarında her sabah yayınlanan "MÜGE ANLI İLE TATLI SERT" programına canlı telefon bağlantısı ile konuk olan Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik, stüdyoda bulunan ihtiyaç sahibi bir aileye Çamoluk Derneği adına , "buzdolabı ve yemek masası takımı" yardımında bulundu.

Program sonrası telefon görüşmesi yaptığımız Çamoluk Derneği Başkanı Halil Canik, konuya ilişkin açıklamada: Biz Çamoluk Derneği olarak özelde Çamoluklulara ve genelde tüm Müslüman Türk alemine hizmet etmeyi şiar edinmiş bir derneğiz. Bizden önce görev yapan büyüklerimiz ve arkadaşlarımız dernek binamızın girişine "Gayemiz İnsanlığa Hizmettir" yazmışlar ve bizde bu düstur ile çalışmaya devam ediyoruz.  Çamoluk Derneği bugüne kadar Filistin-Somali-Pakistan gibi ülkelere de yardım etmiştir. Çamoluk konusunda neler yaptığımızı sanırım konuşmamıza gerek yok, bunu herkes ziyadesiyle biliyor. Program sonrasında birçok hemşehrimiz arayarak tebrik ettiler ve görüyorumki çok mutlu olmuşlar. Onlara bu mutluluğu yaşatmak için Çamoluk adına herzaman hayırla yâd edilmesi adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız." dedi.

Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik, program sunucusu Müge Anlı'yı Çamoluk Derneği'ne davet etti.

Güncelleyen: Aydın Kömürcü

kaynak /Çamoluk Gündem



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Adil, EmecanAydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 13999 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: