Ana Sayfa » Güncel
"76 MİLYON HAİNLERİN OYUNUNU BOZACAKTIR"
06 Eylül 2015 Pazar 15:16


 



New York Giresunlular Derneği Başkanı iş adamı Savaş Şahin, son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. New York Giresunlular Derneği Başkanı Savaş Şahin, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şahin, birlik ve bütünlüğümüz için, böyle kalleşçe saldırılara karşı doğulusu batılısıyla, güneylisi kuzeylisiyle 76 milyonun kardeşçe kenetlenmesi gerektiğini belirterek, hainlerin hiç bir zaman ulusumuzun asil duruşu karşısında amaçlarına ulaşamayacaklarını belirti.



Şahin, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Son günlerde canımızdan çok sevdiğimiz vatanımızda yaşanan üzücü olaylar bir kez daha göstermektedir ki teröristler Türkiye,  düşmanı şer odakları tarafından yeniden harekete geçirilip insanlık dışı hareketleriyle yüce milletimizin sabrını test etmektedirler. Allaha şükürler olsun ki Allah milletimizin yanındadır. Her kim ki milletimize ihanet içinde olmuş, o toplumlar helak olmuşlardır. Başı dertte olanlar hep bu milletin kapısını çalmışlardır. Türkiye; kendi Ülkelerinde gördükleri zulümlerden kaçan milyonlarca insanlara kucak açmıştır. Yüce milletimize yapılan alçakça ihanetlere rağmen herkese kapılarını açmıştır. Artık 76 milyon kenetlenerek, bu hainlerin oyununu bozacaklardır. Biz güvenlik güçlerimizin gereğini yapacağına gönülden inanıyoruz. Sözde,  Milletvekili olan gerçekte hain ve terörist gibi davranıp aynı zamanda onların oyununa gelen teröristleri şiddetle kınıyorum.  Allah Türkiye’ye ve topyekûn milletimizle beraberdir. Tekrardan Ülkemi karıştırmaya çalışan teröristleri onların yanında olan vekillik kılığına burunmuş teröristleri, Ülkemin karışmasından zevk alan siyasi parti liderini ve bu millete hainlik yapma adına her kılığa bürünmüş safsatacıları şiddetle kınıyorum. İçte ve dışta milletimizin birliğini ve bütünlüğüne saldırıda bulunacak bütün teröristler yok edilinceye kadar operasyonlar devam etmelidir. Hainler şunu bilsinler ki; yüce milletimizin asil duruşu karşısında yok olacaklardır. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin bası sağ olsun.”

Şahin, Vatanın birlik ve bütünlüğüne ihanette bulunanların cezasının hem inancımızda hem de kültürümüzde belli olduğunu söyleyen Şahin, kalleşlerin bu cezanın baskısı altında bırakılması gerektiğini söyledi.

 Haber: Hasan Çelik / USA



Etiketler : "76, MİLYON, HAİNLERİN, OYUNUNU, BOZACAKTIR",


Bu Haber Toplam 7179 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: