Ana Sayfa » Spor
3.Geleneksel Çotanaklar Pikniği
22 Haziran 2010 Salı 18:48
3.Geleneksel Marmaralı Çotanaklar Pikniği 26/06/2010 Cumartesi günü Kemerburgaz Bağcılar Belediyesi Kirazlıbent Piknik alanı 5. Bölümde yapılacak.

MARMARALI ÇOTANAKLARDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

 

   Marmaralı Çotanaklar olarak bu sene 3.sünü düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale gelen pikniğimize  bütün Giresunspor Sevdalılarını aileleriyle birlikte davet ediyoruz.

   Marmaralı Çotanaklar Yönetim kurulu üyesi Bilal Demir yaptığı açıklamada; “ Pikniğimiz sabah erken saatlerde başlayıp saat 22:00 ‘a kadar devam edecektir. Giresunspor’umuzun peşinde koştuğumuz bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini atmak için ailelerimiz ile birlikte bu pikniğimizde yer almak istiyoruz.

   Ayrıca pikniğimize ve aramıza  ilk defa katılacak olan arkadaşlarımızla da tanışma ve kaynaşma açısından güzellikler arz edeceğini düşünüyoruz.   Bütün bunlara münhasır olarak tüm Giresunspor sevenlerini pikniğimize bekliyoruz.”

   Ayrıca pikniğimizde sanatçılarımız ve çeşitli aktivitelerimiz olacaktır. Piknik yerine derneğimiz önünden araç kaldırılacaktır. Araç konusu ile ilgili olarak (Kalkış Saati ve güzergahlar ile ilgili ) www.marmaralıcotanaklar.net adresimizden gerekli açıklamalar yapılacaktır.

***********************

3. Geleneksel Marmaralı Çotanaklar Pikniği

 

   26/06/2010 Cumartesi günü Kemerburgaz Bağcılar Belediyesi Kirazlıbent Piknik alanı 5. Kısım da, artık geleneksel hale gelmiş olan pikniğimizi yapacağız. Pikniğimize bütün Giresunspor’lu taraftar arkadaşlarımızı aileleriyle birlikte davet ediyoruz.Pikniğimiz sabah erken saatlerde başlayıp saat 22:00 ‘a kadar devam edecektir.

   Giresunspor’umuzun peşinde koştuğumuz bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini atmak için ailelerimiz ile birlikte bu pikniğimizde yer almak istiyoruz. Ayrıca Pikniğimize ve aramıza ilk defa katılacak olan arkadaşlarımızla da tanışma ve kaynaşma açısından güzellikler arz edeceğini düşünüyoruz.

   Bütün bunlara münhasır olarak,  tüm Giresunspor sevenlerini pikniğimize bekliyoruz.

Marmaralı Çotanaklar Taraftar Grubu

     Basın Sözcüsü

     Bilal Demir

 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : 3.Geleneksel, Çotanaklar, Pikniği,


Bu Haber Toplam 21442 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: