Ana Sayfa » Belediyeler
21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ
22 Mart 2018 Perşembe 20:51


 

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

 

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri İlknur Özdemir, Fatma Özdemir ile birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Akdarı Mahallesinde Tuzcu ailesini ziyaret etti.


Ziyarette, Fatih Tuzcuya, Başkan Kırhasanoğlu tarafından Giresun Birinci Amatör ligde namağlup şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselen Yağlıderespor futbol takımının imzalı forması ile çeşitli hediyeler takdim etti.


Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde ilçemize bağlı mahallelerimizde ev ziyaretleri yaparak hasta ve yaşlılarımızı ziyaret edip gönüllerini aldıklarını anımsattı.


İlçe Belediyesi olarak teşkilatımızla birlikte farkındalık yaratmak adına bu tür organizasyonlarımızı devam ettirdiklerini belirten Kırhasanoğlu,’’Bu kez de bu akşam down sendromlu fatih kardeşimiz ile bir araya gelmek istedik. Onu mutlu edecek bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Kardeşimizi de bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu.

Haber: Yağlıdere belediyesi







 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5094 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: