Ana Sayfa » Güncel
15 TEMMUZ RUHU DEMOKRASİNİN DE SİGORTASIDIR
19 Temmuz 2017 Çarşamba 00:03


GİRESUN MEDYA PLATFORMUNDAN DEMOKRASİ RUHU….

***15 TEMMUZ RUHU DEMOKRASİNİN DE SİGORTASIDIR

Giresun Medya Platformu, demokrasinin en yılmaz savunucusu olarak milletimiz ve Devletimizin yanında olan büyük bir güçtür. Medya’nın önemi bir kez daha 15 Temmuz’da ortaya çıktı.15 Temmuz darbe gecesi ve sonrasında basın mensupları olarak darbeye şiddetle karşı çıkarak milli iradenin yanında olduğumuzu yaptığımız haberler ile kamuoyunu bilgilendirdik.

Vatan hainleri tarafından yapılan darbe girişimlerine karşı milletimiz destan yazmıştır. Demokrasinin en basit tarifi, halkın kendi kendini yönetmesidir. Bu demokrasi ruhu ilelebet milletimiz ile yaşayacaktır. Bu nedenle 15 Temmuz ruhu demokrasinin de sigortasıdır

Giresun, kurtuluş mücadelesinde Türkiye ve dünyaya örnek olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızdan emanet aldığımız bu ruhla ülke menfaatleri konularında birlikte olmaya özen göstermekte ve görev beklemektedir.

Bizler her zaman olduğu gibi bugün ve gelecekte bütün sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıflarla iç içe ve el ele çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Giresun Uşakları olarak, eskiden olduğu gibi bugün de,  devletimizin, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında yer aldığımızı ve vatan için canımızı feda edeceğimizi bir kez daha beyan ederiz. Toplumumuza yakışan demokratik bir anlayışla bu büyük Demokrasi mitingine katılarak darbelere karşı gür bir sesle karşı çıktık ve Atatürk ve Topal Osman Ağanın torunları olarak milletimizin ve Devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Giresun Medya Platformu olarak 15 Temmuz’u asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.

15 Temmuz Darbesinin Halkımız tarafından bertaraf edilmesinin yıl dönümünde bu aziz Vatan uğruna canını vermiş Aziz Milletimizin Kahraman Şehit evlatlarını şükranla anıyoruz.

GİRESUN MEDYA PLATFORMU BAŞKANI

SADİ TOYGAR

 

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5845 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: