Ana Sayfa » Spor
15 TEMMUZ İÇİN SAHAYA İNİYORLAR
29 Aralık 2016 Perşembe 23:40


 Topal Osmanağa 15 Temmuz şehitler Halı saha futbol turnuvasının stardı verildi.

Giresun federasyonu geleneksel Dernekler arası 8.Topal Osman ağa futbol turnuvasının ilk toplantısı federasyon genel merkezinde yapıldı. Federasyon genel başkanı Mehmet Kuğu turnuvanın spor ahlakına uygun bir şekilde neticelenmesi temennisinde bulundu. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu vatan için şahadet şerbetini içenler söz konusu vatan olunca tereddüt bile etmeyen vatan elvlatlarını unutmadıklarını onun içinde 2016 yılın içine yaşanan hain 15 temmuz kalkışmasına saygı ve minnet olarak 15 Temmuz şehitler turnuvası isimi olacak. İnanıyorum tüm derneklerimiz ve sporcularımız bu manaya uygun hareket edeceklerdir şüpem yoktur derken şimdiden turnuvaya katılacak derneklere ve takımlara başarılar dilerim diye konuştu.

Federasyon teşkilat başkanı ve turnuva komitesi başkanı Abdullah Akgün yaptığı konuşmada 7-8 yıldır turnuvayı devam ettiriyoruz bunu da siz derneklerle beraber yapıyoruz burada müthiş bir birlik  ve  beraberlik gerçekleşiyor, burada sadece amaç top oymamak değil topluma güzel mesajlar vermek önemli şükür bunda başarılı oluyoruz, geçen yıl Şebinkarahisarlı hemşerimiz Şehit Birkan Gündüz adına yapmıştık bu yılda federasyonumuzun aldığı kararla 15 Temmuz şehitler turnuvası olarak yapıyoruz, gerçekten çok içimiz yanıyor bir çok şehitimiz var keşke olmasa diyoruz ancak ne yazıkki vatan müdafaası için canlarını veriyor bu yiğitler, hele hele 15 Temmuz hain kalkışmasının ülkemiz ve Giresun üzerindeki etkilerini çok iyi biliyoruz. Mevlam bir daha göstermesin, federasyon olarak turnuva süresince Şehit hemşerilerimizi gündemde tutacağız ruhlarına Fatihalar ve kuranı-kerim tilavetleri  Okuyacağız, inşallah bu vatan evlatlarını unutmayacağız unutturmayacağız derken, Turnuvanın 29 Ocak'ta başlayacağını,  katılan dernek ve takımların 15 Ocak Pazar gününe kadar evraklarını teslim etmelerini gerektiğini söylerken Turnuvanın Alibeyköy Stadında yapılacak diye konuştu.

Bizde VATANGİRESUN Ailesi  olarak Giresun federasyonunun düzenlenmiş olduğu bu organizasyona katılan tüm dernek ve takımlara başarılar dileriz.

Haber: Aydın Kömürcü

 

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 7409 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: