Ana Sayfa » Güncel
11. GİRESUN GÜNLERİ KURALARI ÇEKİLDİ
19 Mart 2017 Pazar 21:39


 11. GİRESUN GÜNLERİ KURALARI ÇEKİLDİ

 

Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen 11. Giresun Günleri ilçe standları için kura çekimi 16 Mart Perşembe akşamı ilçe temsilcileri, STK temsilcileri, turnuvaya katılan takım kaptanları, Gençlik ve kadın kollarının katılımıyla federasyon merkezinde yapıldı.

 

Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu 11. Giresun Tanıtım günleri ile ilgili yaptıkları ziyaretler, yapılan çalışmalar ve 12 Mart pazar günü turnuva sırasında Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün ve Başkan yardımcısı Aydın Kömürcü’ye yapılan saldırı ve federasyonun gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

KUĞU “O TOKAT BANA ATILDI”

12 Mart 2017 günü Giresun Federasyonun düzenlemiş olduğu 8. Osman Ağa Giresun Dernekler arası ve 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası’nda çıkan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulunan Giresun Federasyonu Başkanı Kuğu, 15 yıldır STK’larda görev aldığını belirtti. Kuğu, “16 aydır federasyon başkanlığı görevini yürütüyorum. Bundan once onursal başkanımız Hasan Turan’ın 6 yıl başkanvekilliği görevini yürüttüm. Bu süre içinde hep Giresun marka değerinin yükselmesi için mücadele ettim. Yaptığımız organizasyonların kardeşlik, dostluk içinde geçmesi için elimizden geleni yaptık. 12 Mart pazar günü turnuvada Teşkilat başkanım, başkan yardımcım ve sadece bizlere katkı sağlamak için burada bulunan Teşkilat başkanımızın oğluna yapılan saldırı bana yapılmış, atılan tokatlar bana atılmıştır. Ayrıca yapılan bu hareket marka değerini yükseltmek için mücadele ettiğimiz Giresunumuzun dostluğuna, birliğine yapılmıştır. Ben tüm Giresunlular adına Teşkilat başkanım Abdullah Akgün’den özür diliyorum.” dedi.

 

BİR CAHİLLİK ETMİŞLER DİYEMEYİZ.

Mehmet Kuğu “Yapılan bu saldırıyı çocuklar bir cahillik etmiş diye geçiştiremeyiz. Ben bu camia içinde iyi işler yapılan insanların övülmesi, onurlandırılması, yanlış işler yapanların uyarılması ve yanlışında ısrarcı olması durumunda camiadan dışlanması taraftarıyım. Bu olayı çıkaran takımlar turnuvadan ihraç edilmiştir.” dedi.

 

AKGÜN “DOST GİBİ GÖRÜNÜP SAKLANBAÇ OYNAYANLARI AFFETMEYECEĞİM”

Federasyon Merkezinde yapılan kura çekimi öncesinde 12 Mart pazar günü yapılan saldırı ile ilgili basın açıklaması yapan Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, yapılan saldırıda kendilerine sahip çıkan kişi ve stk temsilcilerine teşekkür ederken dost gibi görünüp kendilerine sahip çıkmayanları affetmeyeceklerini söyledi. Akgün “Fedarasyon kurulduğu günden bu yana yani 8 yıldır Teşkilat başkanlığı görevini yürütüyorum. Yeri geldi hamallık, yeri geldi paspas yaptık. Yıllardır bu camianın birleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hasan Turan başkanımıza saldıranlara siper olduk, camiamız adına hiç bir kavgadan kaçmadık, hep savaştık. Hemşehrilerimizin derdine care olabilmek için gece gündüz demeden mücadele ettik. Yeri geldi çocuklarımızı, torunlarımızı gördemeden çalışmalarımıza devam ettik. İki sene once turnuva yapmadık. Geçen sene ve bu sene ısrarlar karşısında dayanamayarak yine camiamızda gençlerimizin kaynaşması, birleşmesi adına turnuva yapmaya devam etme kararı aldık. Yaptığımız bunca fedakarlığın ödülünü 12 Mart pazar günü şahsıma, oğluma ve teşkilat başkan yardımcım Aydın Kömürcüye yapılan bu alçak saldırıyla almış olduk. 17 yaşında babasına sahip çıkmaya çalışan oğlumun burnunu kıranlar, şahsımı ve yardımcımı darp edenler asla dostluk için buraya gelen sporcular olamazlar. Onların yaptığı bu saldırı alçakça bir saldırıdır ve bu saldırı Giresun camiasına yapılmıştır. Ayrıca bu kavga sırasında bize sahip çıktığını iddia edip kavga anında saklambaç oynayanları ayffetmeyeceğim.” dedi.

 

11. GİRESUN GÜNLERİ LOGO VE AFİŞ ÇALIŞMALARI TANITILDI.

Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu Yenikapıda yapılacak 11. Giresun Tanıtım Günleri ile ilgili hazırlanan logo ve afiş çalışmaları ile yeni kapıdaki yapılanma hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Bilgilendirme sonrasında ilçe standları için kura çekimine geçildi. İlçe temsilcileri tarafından çekilen kuralarla ilçe standları belirlendi. Bu yıl İstanbul’daki birçok belediyenin de burada stand açacağını belirten Mehmet Kuğu ayrıca Mayıs ayında yapılan Giresun Tanıtım Günleri’nin neden Mart sonu yapıldığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Toplantı dilek ve temeniler bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini belirtmesinin ardından sona erdi.

 

Abdullah Öner MERAL

Giresun Medya Platformu

 

 

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 49655 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: