Ana Sayfa » Belediyeler
“Şehit yakınları ve gaziler Bağcılar’da düzenlenen programda buluştu"
22 Mart 2018 Perşembe 21:22


 

“Şehit yakınları ve gaziler Bağcılar’da düzenlenen programda buluştu”

Bağcılar Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemekli programda şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Yüzlerce davetlinin katıldığı etkinlikte hem zafer kutlandı hem de şehitler anıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünde Bağcılar Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler yemekli programda ağırlandı. Halk Sarayı’nda gerçekleşen programa katılım oldukça yüksek oldu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, “Katılımın çok olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Siz gerek evlatlarınızla gerek kendi bedenlerinizle bu millete yıllarca hizmet verdiniz. Allah’a hamd olsun şunu yakından görüyorum. Herkes milletinden ve devletinden razı. Devlet de elinden geleni sizler için yapmaya gayret ediyor. Kapımız size sürekli açık. Talebinizin her zaman başımızın üstünde yeri var” dedi.

“Mazlumun sesi olma noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise “Tarihi derinliklerinden insanlık adına birçok güzellikler yaşamış bir milletin evlatları ve bir neslin devamıyız. Ordumuz Çanakkale’de dünyanın en güçlü ordularına nasıl iman gücüyle karşı koymuşsa aynı şerefi 15 Temmuz’da ve son olarak Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’de sivillere zarar vermeden yürüttü. En büyük arzumuz gençliğin dinine, vatanına ve milletine bağlı şekilde yetişmesini sağlamak. Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde aynen tarihte olduğu gibi mazlumun sesi olma noktasında çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Eldivan ve Başkan Çağırıcı, şehit yakınlarıyla yakından ilgilenirken gazilerle de sohbet edip onların sıkıntı ve isteklerini dinledi. Yoğun ilgi gören etkinlikte hem Türk Ordusu’nun şanlı zaferi kutlandı hem de şehitler anılmış oldu.

Yemeğe meclis üyeleri, birim müdürleri, daire amirleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Haber: Bağcılar belediyesi

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5260 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: