Ana Sayfa » Belediyeler
“Bağcılar’ın başarılı 550 genci altınla ödüllendir
22 Kasım 2017 Çarşamba 00:10


“Bağcılar’ın başarılı 550 genci altınla ödüllendirildi”

 

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Gençlik Şöleni’nde eğitimden spora kadar 32 branşta başarılı olan 550 genç altınla ödüllendirildi. Programda bisiklet şovu izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatılırken sporcuların güç gösterisi nefesleri kesti.

 

Bağcılar Olimpik Spor Salonu dün gece 22. Geleneksel Gençlik Şöleni’ne ev sahipliği yaptı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gecede Bağcılar Belediyesi’nin kurucu başkanı ve AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık yaptığı konuşmada “Gençler yaşadığınız hayatın, gezdiğiniz yerlerin, edindiğiniz arkadaşların mutlaka kıymetini bilin. Geleceğinizi daha güzel yapmak için fırsatları değerlendirin ve çok çalışın. Siz bizim geleceğimiz için değil kendi geleceğiniz için çalışmak zorundasınız. Çünkü bugün neler hazırlarsanız yarın ona kavuşacaksınız. Başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum” dedi.

 

“Her zaman önceliğimiz eğitim ve gençlerimiz”

 

İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan ise “Siz değerli gençleri bugün burada görmek bizi ziyadesiyle memnun etti. Sizlerin okul dışında sporda, sanatta ve eğitimde boş durmamanız gerekiyor. Biz her zaman her türlü destekle yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise şölene yönelik şunları söyledi: “Belediyemiz kurulduğu günden bugüne kadar başlattığımız birçok etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Daha ilk günlerimizde başladığımız ödüllendirme ve teşvik etme amaçlı gençlik şöleninin 22.sini gerçekleştiriyoruz. Her zaman olduğu gibi yine Bağcılar’da önceliğimiz eğitim ve gençlerimiz. Bugün burada elde ettiği derecelerle hedefe ulaşan 550 gencimizi ödüllendiriyoruz. Bu noktada sınırımız yok yeter ki gençler başarsın. Her zaman olduğu gibi onları ödüllendirmeye devam edeceğiz”

 

“Konuşmalarda 15 Temmuz’a vurgu yapıldı”

 

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de “22 yıl olmuş. Dile kolay çeyrek asra yaklaşan bir geleneğin bugün 22.sini burada bu mutluluk tablosuyla icra etmiş oluyoruz. Başarının ödüllendirilmesi çok önemli. Gençlerimiz çok kıymetli. Bugün ödüle layık görülen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da “Sevgili gençler sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü bu zorlu Ortadoğu coğrafyasında ve olağanüstü zamanda ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlayacak olan ay yıldızlı bayrağımızın asla inmemesini sağlayacak olan sizlersiniz. Genç kelimesinin anlamı hazinedir bu yüzden gençlik çok kıymetlidir. Toplumların hazinesidir” dedi.

Konuşmaların hepsinde ortak olarak 15 Temmuz vurgusu yapıldı. Gençlerin 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdiği kahramanlık tebrik edilirken benzeri durumlar yaşanmaması için uyarılarda bulunuldu.

 

Bisiklet şov izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi”

 

Protokol konuşmalarının ardından 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında TEOG, LYS ve spor müsabakalarının da aralarında bulunduğu 32 branşta dereceye giren 550 genç 681 adet altınla ödüllendirildi. Programın ilerleyen anlarında Bilgi Evleri’nin minik öğrencileri halkoyunları gösterisi sundu. Salondaki davetlilerin bir kısmı müziğe ayak uydurup miniklere eşlik etti.

Şölenin son kısmında ise güç gösterisi ve bisiklet şov için sporcular yerini aldı. Bisikletleriyle dans edercesine tehlikeli şovlar yapan sporcular izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Güç gösterisinde sporcuların akıl almaz akrobatik hareketleri davetlilerin nefesini kesti.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6111 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: