Ana Sayfa » Belediyeler
‘MENDİREK ÇAY BAHÇEMİZ’ HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILD
17 Ağustos 2018 Cuma 00:32


 

‘MENDİREK ÇAY BAHÇEMİZ’ HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILDI.

 

Görele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Mendirek Çay Bahçesi’ halkın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanımız Tolga Erener’in halkımızın denizle barışık olmasını sağlamak için başlattığı ve halkımızın hizmetine sunduğu ‘Mendirek Çay Bahçesi’ yaz aylarının vazgeçilmesi olacak.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, önce betonlama ve kamelya çalışmaları yürüterek, halkın denizle barışık olmasını sağladığımız alanı şimdi ise yaz aylarının vazgeçilmesi haline dönüştürdüklerini ve halkın hizmetine açtıklarını söyledi.

Vatandaşlara yönelik sosyal alan oluşturma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “İlçemize bir çay bahçesi daha kazandırarak, vatandaşlarımızın her daim hizmetinde olamaya gayret gösteriyoruz. İlçemizin dışında olan sahil bandını vatandaşlarımızın ayağına getirdik. Liman mevkinde bulunan mendirekte çalışmalar yürüterek, mendireği çay bahçesine dönüştürdük. Vatandaşlarımız mendirek çay bahçesinde çaylarını yudumlayarak, muhteşem bir seyir keyfi yaşayacaklardır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 6030 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: